Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 292 vacatures
€12,19 - €14,52 per uur
Als Security Host garandeer je de veiligheid bij een van onze kantoorpanden van Vodafone in Rotterdam. Beveiliger medewerker beveiliging dagdienst nachtdienst…
€10,94 per uur
Jij bent de klantenservice van Vodafone Ziggo. Een enthousiaste Vodafone Ziggo trainer stoomt je klaar. Jij bent de stem van Vodafone Ziggo klantenservice.
Jij bent als host(ess) hét visitekaartje van de Welcome Area van Vodafone Ziggo. Dit is het pakket dat we jou bij het Vodafone Ziggo in Utrecht te bieden hebben…
Jouw werkplek vind je in één van de vele Vodafone winkels. Een telefoon van de zaak met een Vodafone abonnement waarmee je onbeperkt mag bellen en internetten.
PromoYo
Breda
€150 - €450 per dag
Als salesplatform voor freelancers houden wij ons bezig met diverse projecten. Voor Vodafone/Ziggo doen we aan upsellen van huidige klanten.
Een flexibele baan waarbij je de stem bent van grote merken, zoals Vodafone Ziggo of KPN. Dát is de functie van Klantenservice medewerker bij Webhelp.
Jouw werkplek vind je in één van de vele Vodafone winkels. Een telefoon van de zaak met een Vodafone abonnement waarmee je onbeperkt mag bellen en internetten.
Onze nieuwe teamleider Vodafone VTI. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele aansturing van het Vodafone VTI team bestaande uit 20+ medewerkers.
€400 per week
De Vodafone Ziggo kennis en de heldenstatus komen niet uit de lucht vallen. Uren per week16 - 40 uur. Krijg je energie van problemen uitzoeken?
Kennis van telefonieomgevingen en bij voorkeur Vodafone OneNet is een pré; Ter uitbreiding van de afdeling IT zijn we op zoek naar een Systeembeheerder.