Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 41.409 vacatures
€2.085 per maand
Je hebt net je boterham op als je wordt gebeld dat… We geven aandacht aan de ontwikkeling van ieder individu door middel van opleidingen, trainingen en coaching.
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
Maurick College
Vught
€2.588 per maand
Naast de zorg voor het gebouw, is het ook belangrijk dat je oog hebt voor de leerlingen en daar waar nodig hen kan helpen of aanspreken op gedrag.
€1.771 - €2.327 per maand
Neem voor meer informatie contact op met manager Ron Koevoets, via 06 239 66 085, of coördinator David Bastiaans, via 06 112 57 241.
UWV Human Resources
Breda
€2.849 per maand
Facilitair Bedrijf ondersteunt en faciliteert UWV bij de realisatie van haar missie ‘Werken aan perspectief’ en haar overige bedrijfsdoelstellingen.
€1.848 - €2.637 per maand
Je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden en er zijn volop mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
Ideaal als je tijd over wilt houden voor andere dingen! … Je werkt graag in een team. … Een toeslag op je uurloon van 20% wanneer je tussen 6 en 8 uur werkt.
Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van…
Je bent er van het allereerste vakantie-idee tot het fotoalbum - waar en wanneer je klant jou nodig heeft! … Minimaal 2 jaar relevante ervaring.
Als Persoonlijke Reisadviseur CCC help jij klanten… Je bent er van het allereerste vakantie-idee tot het fotoalbum - waar en wanneer je klant jou nodig heeft!