Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 8.360 vacatures
De functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer (franchise winkel). Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het…
Heb je affiniteit met beauty, persoonlijke verzorging en gezondheid. Drogisterijdiploma of de bereidheid om dit diploma op onze kosten te halen.
Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega’s in onze winkel in Apeldoorn. We are here to make you feel good.".
KleinGeluk
Apeldoorn
€2.266 per maand
Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Geven van algemene en toeristische informatie aan gasten. Aannemen en doorverbinden van gesprekken met gasten of interne bedrijfsfunctionarissen.
Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Tenslotte komt jouw beschikbaarheid overeen met de…
Voorstander van een schone winkel en verricht je af en toe schoon- en opruimwerkzaamheden. Maar wie zich wil ontwikkelen en over talent beschikt, bieden wij de…
Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!
€2.006 - €3.335 per maand
Waar nodig worden arbeidsmarktcampagnes ontwikkeld om sollicitanten te genereren voor de beschikbare vacatures. Er is ruimte voor 1 fte.
Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Wat je hiervoor nodig hebt: