Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 7.472 vacatures
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Zwolle
€3.074 per maand
Kortom, alles wat van belang is om de gedetineerde zo gericht mogelijk te kunnen… Je hebt bij voorkeur ervaring met toepassing van relevante wet- en regelgeving.
€2.797 per maand
Isala ICT is voor optimale ondersteuning van het management, heldere communicatie en goede bewaking van processen, op zoek naar een secretaresse ICT.
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Zwolle
€1.592 - €2.131 per maand
Je hebt naast je affiniteit met mensen ook affiniteit met huidhouding en schoonmaak. … Wij bieden een uitdagende functie van Assistent Wonen en Welzijn waarin je…
Je snapt dat het in de winkel gaat om verkoop maar… Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega’s in 1 van onze winkels.
€2.495 - €4.132 per maand
Je neemt periodiek deel aan diverse overleggen zoals het huisvestingsoverleg in de eenheid, overleggen met afdelingen van het Politiedienstencentrum (PDC) en je…
€11,38 per uur
Een organisatie waar ontwikkeling echt centraal staat en waar doorgroeimogelijkheden echt bestaan. … Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek…
€2.471 per maand
Ben jij onze nieuwe collega? … Beschik je minimaal over een mbo-4 diploma richting managementassistente/ secretaresse en heb je een hbo werk en denk niveau.
€2.397 per maand
Diploma Helpende Zorg en Welzijn (dienstverlening) of diploma niveau 2 breed, profiel Helpende Zorg en Welzijn. … Enthousiast team met betrokken collega’s.
Ideaal als je tijd over wilt houden voor andere dingen! … Je werkt graag in een team. … Een toeslag op je uurloon van 20% wanneer je tussen 6 en 8 uur werkt.
Wij zijn een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer, ruimte voor initiatief en ondernemerschap en aandacht voor opleiding en…