Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 12.303 vacatures
De Immigratie- en Naturalisatiedienst
Zevenaar
€4.313 per maand
Je scheidt hoofd- en bijzaken, je weegt belangen tegen elkaar af en formuleert op basis van de beschikbare informatie een beslissing die goed gemotiveerd is.
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als…
Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen.
Behalve het adviseren van klanten omtrent aankopen en het onderhoud van de producten, ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van het filiaal.
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en bieden diverse trainingen en cursussen aan. Je bent geïnspireerd op basis van de founding principles van BESTSELLER.
Je zit niet stil, ontwikkelt jezelf en de positie graag en zoekt met ons naar manieren om de HR afdeling verder te ontwikkelen. Het volgende van ons verwachten:
Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren.
€1.800 per maand
We staan te springen om een verkoopmedewerker zoals jij!Werklocatie en ontwikkelingJe gaat als (leidinggevend) verkoopmedewerker aan de slag bij onze KARWEI in…