Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 7.626 vacatures
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
€2.675 - €3.929 per maand
Een leuke, uitdagende functie binnen een gemeente waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Mogelijk bestaat er ook nog een kans op verlenging…
Gemeente Boekel
Gemeente Boekel
€3.176 per maand
Wij bieden je een salaris afhankelijk van jouw opleiding en ervaring van maximaal € 3.176,00 bruto per maand (schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek.
Aquasteam
Venray
Relevante werkervaring is een pré maar niet doorslaggevend. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
€2.591 - €3.805 per maand
Wij bieden jou een leuke, uitdagende functie voor 36 uur per week binnen een gemeente waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.
Daarnaast denk je mee in de verbeter mogelijkheden en kansen om de klantbeleving nog verder te verhogen. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.
Flexibiliteit is zeker een pré, want er zijn regelmatig extra activiteiten zoals vergaderlunches en koffieservice waar jouw horeca-expertise hard nodig is.
Activiteit doen met bewoners denk hierbij aan. Alle dagdelen mogelijk, in overleg. Mee kunnen en willen denken over dag invulling van.
Activiteit doen met bewoners denk hierbij aan. Alle dagdelen mogelijk, in overleg. Mee kunnen en willen denken over dag invulling van.
Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.