Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures in Utrecht Zuid

Pagina 1 van 27.458 vacatures
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks met mensen werkt.
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Local Managers en de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks…
Kinepolis Nederland
Utrecht
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks met mensen werkt.
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
€10,50 - €11,50 per uur
Persoonlijke ontwikkeling door online trainingen via onze Trigion Academie. Je ontvangt gasten, bezoekers en medewerkers, beantwoordt vragen en wijst de weg.
Samenvijf
Utrecht
Als Managementassistent ben je verantwoordelijk voor diverse secretariële en administratieve taken ten behoeve van een manager en wat er vanuit de afdeling aan…
Uurloon op basis van ervaring en ontwikkeling; FM at Work is een dochterorganisatie van SAB Catering, een facilitair dienstverlener die diverse facilitaire…
€2.085 per maand
Een salaris van €1.251 bruto per maand op basis van 24 uur per week of €1.460 bruto per maand op basis van 28 uur per week (€ 2.085,- bruto per maand o.b.v.
Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent.
Na een korte huidanalyse raad je haar een merk aan dat echt bij haar past. Ieder jaar weer, hoe lang je ook bij ons werkt.