Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 27.827 vacatures
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Local Managers en de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks…
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks met mensen werkt.
Kinepolis Nederland
Utrecht
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks met mensen werkt.
Utrecht Binnenstad
Omringd door de meest heerlijke geuren geïnspireerd door het Verre Oosten. Woon jij daarnaast vlakbij het station waar je werkt en kun je met eigen vervoer of…
TaskHero
Utrecht
Our main goal is that you can work as flexible as you want, so you don’t have to worry that you miss out on your study or social events.
Je succes in deze rol zal gemeten worden aan de hand van persoonlijke en productiviteitsdoelen en ook via jouw vermogen om elke klant een geweldige…
Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent.
Na een korte huidanalyse raad je haar een merk aan dat echt bij haar past. Ieder jaar weer, hoe lang je ook bij ons werkt.
€2.625 per maand
Het salaris voor deze 67-78% functie bedraagt maximaal € 2.625,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).
€2.144 per maand
Heb je tijd en zin om door de week of in het weekend ons te komen helpen om de omgeving van onze patiënten schoon te houden en daarmee hun verblijf in het…