Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 15.288 vacatures
Norah
Tiel
Je adviseert klanten bij hun aankopen, denkt mee over de inrichting van de winkel, draagt zorg voor de presentatie en signaleert verbeterpunten.
Wij zijn een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer, ruimte voor initiatief en ondernemerschap en aandacht voor opleiding en…
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. Onze klanten staan op 1 en we werken hard, maar binnen onze hechte…
Je luistert goed naar hun vraag, zodat jij of één van jouw collega’s hen verder kan helpen en oprecht goed kan adviseren. Iedere dag verbaas jij je nog:
Je werkt zowel achter de kassa als bij de servicebalie en zorgt ervoor dat de klant met een glimlach de winkel verlaat. Bij Praxis helpen we elkaar.
Bij Jumbo krijg je als hulpkracht Kassa alle ruimte om te laten zien wat je in huis hebt. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.
Je komt te werken in een gezellig team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel plezier wordt gemaakt. Als ze vragen hebben sta je ze vriendelijk te woord en…
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
Zijlstra BV
Tiel
In deze gecombineerde functie ben je naast verschillende schoonmaakwerkzaamheden ook verantwoordelijk voor het bedienen van onze medewerkers en gasten.