Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.358 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke…
De Immigratie- en Naturalisatiedienst
Zevenaar
€4.313 per maand
Je scheidt hoofd- en bijzaken, je weegt belangen tegen elkaar af en formuleert op basis van de beschikbare informatie een beslissing die goed gemotiveerd is.
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel…
Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Zo maken wij het verschil.
Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. Ook opruimen en schoonmaken horen bij jouw taken. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.
Limbeek personeelsdiensten
Terborg
Ook ga jij receptiewerkzaamheden uitvoeren en ga je voor een gedeelte planningswerkzaamheden uitvoeren mbt de verhuur van voertuigen.
Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega’s in 1 van onze winkels. Je snapt dat het in de winkel gaat om verkoop maar…
Je werkt zowel achter de kassa als bij de servicebalie en zorgt ervoor dat de klant met een glimlach de winkel verlaat. Bij Praxis helpen we elkaar.
De Gouden Leeuw Groep
Silvolde
€2.533 - €4.021 per maand
Je hebt een duidelijke visie op het P&O vak en je bent een sociale en samenwerkingsgerichte professional die zich goed weet te bewegen op alle niveaus binnen…
Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen.