Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.868 vacatures
Voldoet u aan het beschreven profiel? Reageer dan via Indeed of stuur jouw sollicitatiebrief naar: Zorgdragen voor orde en netheid in de winkel.
Wij zijn een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer, ruimte voor initiatief en ondernemerschap en aandacht voor opleiding en…
Payroll Company
Stadskanaal
Snel reagerende werkgever
€1.700 - €2.200 per maand
€ 1700 - € 2200 (op basis van 40 uur). Geïnteresseerd in de nieuwste trends en technieken. Een part-time baan als nagelstylist? Werken in een ontspannen sfeer.
Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren.
Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Wat je hiervoor nodig hebt:
Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Stadskanaal
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving.
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten…
Je komt te werken in een gezellig team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel plezier wordt gemaakt. Als ze vragen hebben sta je ze vriendelijk te woord en…
Verder krijg je bij ons regelmatig opleidingen aangeboden. Dit betekent dat je schoonmaakt bij cliënten die dit door ziekte, ouderdom, handicap of een operatie…
De combinatie van jarenlange ervaring en professionaliteit staan aan de basis van het succes van Postnned en de tevredenheid van haar klanten.