Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.139 vacatures
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel…
Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Wat je hiervoor nodig hebt:
Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Wat je hiervoor nodig hebt:
Je bent bij alle werkzaamheden betrokken, van het helpen van de klant tot het vullen van de vakken en van kassa draaien tot schoonmaken.
€2.428 - €3.049 per maand
Is jouw gevoel voor gastvrijheid sterk ontwikkeld en ga jij voor een 9+ van jouw gasten? Je ontwikkeling krijgt een boost met ons ruime loopbaan budget.
Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren.
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten…
Sinds de oprichting in 1982 heeft Takko Fashion zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale Smart Discounter met bijna 1.900 vestigingen in 17 landen.