Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.467 vacatures
Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat.
€3.929 per maand
De Sector Ondersteuning bestaat uit de afdelingen Bestuursondersteuning en Communicatie, Financiën, Interne Dienstverlening en Personeel en Organisatie.
Compaen VMBO
Gemeente Horst aan de Maas
€2.233 - €3.374 per maand
Sollicitatie informatie:Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Carole Varossieau (coördinator ondersteuning en begeleiding), via c…
€2.807 per maand
Je ondersteunt de consulenten bij diverse projecten zoals het vakantiekrachtenproject en het organiseren van bijeenkomsten voor flexmedewerkers.
ROC Ter AA
Helmond-Noord
€2.478 per maand
Uitvoeren van de volgende processen: Tijdens deze processen onderhoud je de contacten met het onderwijs en de student;
Om te beginnen ben je flexibel ingesteld, zie je het werk liggen en grijp je kansen om onze financiële processen en jezelf blijvend te ontwikkelen.
Aquasteam
Venray
Relevante werkervaring is een pré maar niet doorslaggevend. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
Je ondersteunt de kassa op drukke momenten. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die communicatief sterk en stressbestendig is.
✪ Een mooi salaris ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een goed pakket…
Daarnaast denk je mee in de verbeter mogelijkheden en kansen om de klantbeleving nog verder te verhogen. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.