Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.937 vacatures
Een lerende en dynamische organisatie waar ruimte is voor innovatie en ontwikkeling. Vincent van Gogh biedt geestelijke gezondheidszorg vanuit diverse locaties…
Sinds de oprichting in 1982 heeft Takko Fashion zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale Smart Discounter met bijna 1.900 vestigingen in 17 landen.
CEVA
Venray
€2.087 - €2.955 per maand
Er is bij CEVA veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Problemen uit het proces analyseren en de klant van efficiënte oplossingen voorzien;
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Om te beginnen ben je flexibel ingesteld, zie je het werk liggen en grijp je kansen om onze financiële processen en jezelf blijvend te ontwikkelen.
Aquasteam
Venray
Relevante werkervaring is een pré maar niet doorslaggevend. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
Je helpt de klanten bij het vinden van hun perfecte schoenen en geeft waar nodig advies. Je zorgt voor een goede sfeer, samenwerking en werkplezier.
✪ Een mooi salaris ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een goed pakket…
Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.
Hier kun je trainingen en opleiding volgen en zo gericht werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een gemiddelde werkdag bestaat voor jou uit: