Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 8.830 vacatures
€1.924 - €2.955 per maand
Er is ruimte voor 1 fte. Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.924,- en maximaal € 2.955,- (schaal 5 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
Je werkt zowel achter de kassa als bij de servicebalie en zorgt ervoor dat de klant met een glimlach de winkel verlaat. Bij Praxis helpen we elkaar.
Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van de vracht, kassa draaien…
Company NH Veluwe Sparrenhorst
Nunspeet
You welcome our guests with a smile, make them feel right at home and ensure that they can go to the front office of the hotel for any questions.
€2.710 - €3.726 per maand
Verder screenen we je op jouw social media profiel(en) en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. En dat klopt, dat is wat we doen:
€1.924 - €3.076 per maand
Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.924,- en maximaal € 3.076,- (schaal 6 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek; Er is ruimte voor 6 fte.
Beginnen de gasten de dag met een lach door jouw enthousiasme? Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s. Stap jij 's ochtends met het juiste been uit bed?
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Het opmaken van bedden, schoonmaken van meubilair, afvoeren afval, schoonmaken badkamers, aanvullen van handdoeken en andere voorzieningen en het controleren…
Als vakkenvuller bij Praxis zorg jij er samen met je collega’s voor dat de winkel er perfect uitziet en onze klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben.