Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 28.137 vacatures
Pathé biedt verschillende doorgroeimogelijkheden, zo kun je doorgroeien tot shiftleader of bijvoorbeeld tot Manager Service. MOVIECARD (1 OF 2 PERSOONS).
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West +1 plaats
€2.683 per maand
Je hebt relevante administratieve werkervaring. Jij levert als medewerker verwerken en behandelen een belangrijke bijdrage aan het primaire proces binnen het…
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren.
Dit doe je onder andere door ervoor te zorgen dat zowel de schappen als winkel goed gevuld, schoon en mooi zijn. Als vulploegmedewerker bij Dirk ben je:
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Local Managers en de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks…
Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!
Vue
Amersfoort
In bezit van diploma Sociale Hygiëne en certificaat Bedrijfshulpverlening (BHV) of bereid deze te behalen. Zij/hij herkent zichzelf in het volgende profiel:
AFAS
Leusden
30.000 gasten ontvangt per jaar? Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het bereiden van het ontbijt, lunch en diner voor onze medewerkers en…
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?