Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 22.761 vacatures
Je werkt snel, kunt goed plannen en organiseren en vindt de ‘rush’ het leukste moment van de dag. Je zorgt voor de bevoorrading, ruimt op en houdt alles schoon.
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Wij zoeken voor onze winkel een enthousiaste Verkoopmedewerker m/v. Je maakt ter plekke diverse producten klaar, zoals belegde broodjes.
Vervolgens perfect te presenteren, de voorraden op orde te hebben en je klanten ook nog eens van goed advies te voorzien. Je ontvangt en verwerkt de vracht;
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
Je weet op basis van de wensen van klanten welke items uit onze collectie het beste bij de klanten passen. Door jouw hulp en adviezen voelen zij zich thuis bij…
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Theater Manager. Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks met mensen werkt.
Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen. Je hebt een rijbewijs voor de brommer of de auto als dat nodig is. Ma Di Wo Do Vr Za Zo.
Samenvijf
Leerdam +1 plaats
Kans om je als professional verder te ontwikkelen bij opdrachtgever en zicht op een vast dienstverband bij Samenvijf. Dit ga je doen als Wmo Consulent.
Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede.