Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.271 vacatures
Klazienaveen
Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van de vracht, kassa draaien…
Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten). … Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen.
Als ze vragen hebben sta je ze vriendelijk te woord en… Je komt te werken in een gezellig team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel plezier wordt gemaakt.
Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten… Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.
In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel… Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.
Wij zoeken voor onze winkel een enthousiaste Verkoopmedewerker m/v. … Je maakt ter plekke diverse producten klaar, zoals belegde broodjes.
Sinds de oprichting in 1982 heeft Takko Fashion zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale Smart Discounter met bijna 1.900 vestigingen in 17 landen.
Dus heb je zin in een afwisselende baan, waarin jij ervoor zorgt dat de schappen goed gevuld zijn en de klant gemakkelijk zijn of haar weg vindt in de winkel?
Je maakt deel uit van een gedreven team onder leiding van de Local Managers en de Theater Manager. … Je krijgt een leuke job bij jou in de buurt waar je dagelijks…
Het ene moment verricht je kassawerkzaamheden en het volgende moment ga je in de winkel aan de slag. … En vind je het werken in een winkel nog steeds leuk?