Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 43.857 vacatures
Een toeslag op je uurloon van 20% wanneer je tussen 6 en 8 uur werkt. Ideaal als je tijd over wilt houden voor andere dingen! Je werkt graag in een team.
€75.000 per jaar
LVNL biedt een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega’s in onze winkel in Haarlem. We are here to make you feel good.".
€2.960 per maand
De provincie Noord-Holland biedt je een inspirerende werkomgeving, waar veel ruimte is voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling.
Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!
Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!
€1.779 - €2.289 per maand
Onder jouw toeziend oog ervaren onze gasten de gastvrijheid waar Hutten en de Stichting Sint Jacob voor staan. Ruime ervaring in de horeca;
€12,64 per uur
Je vindt het leuk om pro actief mee te denken aan oplossingen. Als Technische Huismeester bij het ROC ben jij verantwoordelijk voor allerlei facilitaire en…
€1.747 per maand
Want als er één kwaliteit is die je in de horeca broodnodig hebt, dan is het wel samenwerkingsgerichtheid. WAT JE VERDER NOG WILT WETEN? Omdat jij dat ook bent.
Je vindt het leuk om initiatief te nemen en nieuwe ideeën te pitchen met als doel het merchandise proces te optimaliseren; We are here to make you feel good.".