Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 11.155 vacatures
€10,76 per uur
Door persoonlijke aandacht te geven en betrokken te zijn bij hun welzijn; Te zorgen voor een schoon en leefbaar huis in afstemming met de cliënt;
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke…
€1.703 - €2.534 per maand
De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 30 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 1.703,- en maximaal € 2.534,- bruto per…
Het doel is dat al haar onderzoekprogrammas als zeer goed worden beoordeeld en dat al haar opleidingen tot de beste van de Nederlandse opleidingen behoren.
Upon commencement of employment we require a certificate of conduct (Verklaring Omtrent het Gedrag, VOG) and there will be, depending on the type of job, a…
€1.952 - €2.554 per maand
Je bent minimaal in het bezit van een mbo 2-diploma beveiliger of hebt (bij voorkeur) mbo 3- of mbo 4-niveau in een relevante studierichting (beveiliging).
Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren.
Vue
Nijmegen
Dienstroosters worden in overleg met elkaar afgestemd, maar de minimale beschikbaarheid is 1 dag doordeweeks en 1 dag in het weekend (vrij/za/zo).
Pets Place Boerenbond Retail B.V.
Wijchen
Dan is het 09.00 uur, de winkel wordt geopend. De Boerenbondwinkels vind je altijd in combinatie met een Pets Place, 2 formules onder 1 dak.
€2.534 per maand
Het maximaal bereikbare salaris bedraagt € 2.534,- bruto per maand (functiegroep 30) op basis van een 36-urige werkweek. Kennis op mbo niveau is een vereiste.