Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures in Gouda

Pagina 1 van 36.691 vacatures
€1.580 - €2.350 per maand
Lansigt bestaat al ruim 70 jaar en is een betrouwbare werkgever voor 150 enthousiaste medewerkers in verschillende vakgebieden. 24 uur per week (ma, wo, do).
Voorstander van een schone winkel en verricht je af en toe schoon- en opruimwerkzaamheden. Maar wie zich wil ontwikkelen en over talent beschikt, bieden wij de…
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke…
€2.404 per maand
Voor interne kandidaten is een verklaring omtrent gedrag (VOG) en de duur van het dienstverband niet van toepassing. De kans om je verder te ontwikkelen.
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
€2.278 per maand
Jij hebt minimaal een MBO niveau 2 diploma en hebt van nature verantwoordelijkheidsgevoel, want je werkt met kostbare apparatuur en gaat daar behoedzaam mee om.
Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.
Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!
Dit doe je onder andere door ervoor te zorgen dat zowel de schappen als winkel goed gevuld, schoon en mooi zijn. Als vulploegmedewerker bij Dirk ben je:
€75.000 per jaar
LVNL biedt een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.