Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures in Elburg

Pagina 1 van 9.295 vacatures
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten…
Aqua & Beweging Centrum ABC
Elburg
Evt uitbreiding met 3 uur zwemles en nog 2 uur receptie op zaterdag. Heb je interesse om zwemles te gaan geven, maar ben je nog niet bevoegd?
€2.534 per maand
Hoge eisen worden gesteld aan gevoel voor systematiek, ordelijkheid en hygiëne voor het proces van reiniging en desinfectie van endoscopen en het uitvoeren van…
Company NH Veluwe Sparrenhorst
Nunspeet
You welcome our guests with a smile, make them feel right at home and ensure that they can go to the front office of the hotel for any questions.
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel…
Naast alle activiteiten die onze gasten zelf kunnen ondernemen, staat het Fun & Entertainment-team klaar om het onze gasten goed naar de zin te maken.
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten).
Of het nou gaat om het schoonmaken van de winkel, het op peil houden van de voorraad, het beantwoorden van vragen van onze gasten of het bakken van broodjes.
Je kunt je werk als Verkoopmedewerker bij ALDI goed combineren met je school of studie. “juist de persoonlijke contacten maken dit werk zo leuk”.