Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures in Duiven

Pagina 1 van 12.664 vacatures
De Immigratie- en Naturalisatiedienst
Zevenaar
€4.313 per maand
Je scheidt hoofd- en bijzaken, je weegt belangen tegen elkaar af en formuleert op basis van de beschikbare informatie een beslissing die goed gemotiveerd is.
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke…
Je zit niet stil, ontwikkelt jezelf en de positie graag en zoekt met ons naar manieren om de HR afdeling verder te ontwikkelen. Het volgende van ons verwachten:
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel…
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen.
€3.411 per maand
Vanuit je ondersteunende rol voeg je waarde toe bij een bedrijfsonderdeel die volop in ontwikkeling is en voorloopt op Agile. Een vast contract na 1 jaar.
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen. Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten…
Samen met je collega’s heet je alle gasten welkom en ben je in staat om bijna alle vragen van gasten te beantwoorden. Een salaris conform het Horeca C.A.O.
Bij de kassa zorg je voor een vlotte, vriendelijke en juiste manier van het afrekenen van de artikelen zodat de klanten enthousiast de winkel verlaten.