Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 8.495 vacatures
In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel… Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.
Jobboost.nl
Deventer
€10 per uur
Je beantwoord dan vragen die via telefoon en e-mail binnen komen en bel je bestaande klanten om te controleren of hun medische apparatuur naar behoren werkt.
Interim Services & Projects
Deventer
Het ontvangen en te woord staan van gasten en bezoekers. Het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden. Het uitvoeren van facilitaire werkzaamheden.
€2.250 per maand
Het doel waar jij naartoe werkt, is de producten van Upfield zo… Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, via een gericht trainingsprogramma;
€1.676 - €2.413 per maand
’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. Hebben we onze match nog niet gevonden?
Om de winkel er netjes uit te laten zien doe je ook… Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende bijbaan in een omgeving die constant in ontwikkeling is.
Voorstander van een schone winkel en verricht je af en toe schoon- en opruimwerkzaamheden. Maar wie zich wil ontwikkelen en over talent beschikt, bieden wij de…
Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.
€1.800 - €2.675 per maand
Ze werken hier onder professionele begeleiding in de moestuin, maken en verkopen houten producten in hun eigen winkel, verzorgen de dieren en doen het…
Je hebt je sporen als verkoopmedewerker verdiend binnen retail, horeca of food • Je ademt klant- en servicegerichtheid en bent representatief • Je enthousiasme…