Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 13.654 vacatures
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
Veldhoven
€2.085 per maand
We geven aandacht aan de ontwikkeling van ieder individu door middel van opleidingen, trainingen en coaching. Je hebt net je boterham op als je wordt gebeld dat…
Ervaring met schoonmaken is niet perse vereist. Interne sollicitanten met een contract voor onbepaalde tijd behouden hun contract voor onbepaalde tijd.
Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.
ROC Ter AA
Helmond-Noord
€2.478 per maand
Uitvoeren van de volgende processen: Tijdens deze processen onderhoud je de contacten met het onderwijs en de student;
Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel bij jou in de buurt jij de meeste 'kans op een baan' hebt en reageer slim;
Je bent in staat zelfstandig zaken proactief op te pakken, bent communicatief sterk, discreet en werkt altijd zeer nauwkeurig. Dan zijn wij op zoek naar jou!
€2.665 per maand
De hoogte is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.665,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) exclusief onregelmatigheidstoeslag.
Yes, Markies biedt een gave horecabaan in Valkenswaard met gunstige werktijden én de weekenden en schoolvakanties vrij! Je bent in het bezit van een eigen auto.
Komma
Budel
Naast je taken als projectmanager, zet je jouw kennis van online marketing in om klanten te ondersteunen op gebied van online marketing en social media.