Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 46.978 vacatures
€75.000 per jaar
LVNL biedt een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
Euromast
Rotterdam Centrum
Ben jij, of ken jij iemand die opzoek is naar een toffe werkplek met leuke collega’s, een goede werksfeer en waar ontwikkeling mogelijk is?
€1.580 - €2.350 per maand
Lansigt bestaat al ruim 70 jaar en is een betrouwbare werkgever voor 150 enthousiaste medewerkers in verschillende vakgebieden. 24 uur per week (ma, wo, do).
Bij Kruidenierswaren heb je in tegenstelling tot Vers weer ruimere openingstijden en dus meer keuze in werktijden. Benieuwd hoe het verder gaat?
De functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer (franchise winkel). Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het…
€10,76 per uur
Daarom vind mevrouw het extra leuk dat iedere week Tessa de huishoudelijke hulp langs komt om haar huis weer lekker schoon te maken.
Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden.
€2.986 per maand
Producten en diensten zoals ICT, HR, Financiën en Communicatie zijn gebundeld om zo efficiënt en effectief mogelijk de dienstverlening te leveren die de…
€1.843 - €2.599 per maand
Het salaris bedraagt minimaal € 1.843,- en maximaal € 2.599,- (FWG 35) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.