Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures in Achterhoek

Pagina 1 van 4.834 vacatures
De Immigratie- en Naturalisatiedienst
Zevenaar
€4.313 per maand
Je scheidt hoofd- en bijzaken, je weegt belangen tegen elkaar af en formuleert op basis van de beschikbare informatie een beslissing die goed gemotiveerd is.
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke…
Je kunt je werk als Verkoopmedewerker bij ALDI goed combineren met je school of studie. “juist de persoonlijke contacten maken dit werk zo leuk”.
Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Zo maken wij het verschil.
€1.917 - €2.435 per maand
Nadat we je een overeenkomst hebben aangeboden, vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan en heten we je zo snel mogelijk welkom in ons team.
Ook krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, initiatief te nemen en te doen waar je goed in bent. De inpassing is afhankelijk van relevante werkervaring.
Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren.
De onderwijs specialisten
Zutphen
De scholen hebben ieder hun eigen deskundigheid en aanpak en werken steeds vaker samen waar dat mogelijk is en bijdraagt aan de ontwikkeling van de leerlingen.
Ben jij op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving? Je beschikt over een mbo 4 diploma, richting personeel & arbeid. Waar kom je te werken?
Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega’s in 1 van onze winkels. Je snapt dat het in de winkel gaat om verkoop maar…