Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 17.757 vacatures
€10,07 per uur
Als klantenservicemedewerker voor Zilveren Kruis help jij telefonisch klanten vanuit jouw eigen huis. Een tijdelijke functie met de mogelijkheid tot verlenging;
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Sta jij open voor een uitdaging? Een tijdelijk contract voor maximaal 1 jaar.
Wat kan jij verwachten als Tijdelijk Leidinggevende bij Makro Kerstpakketten… Als tijdelijk leidinggevende stuur je medewerkers aan op diverse afdelingen.
Scania Benelux te Breda zoekt een administratief medewerker (1-2 dagen per week, tijdelijk ong 6 maanden). Een leerzame baan voor 1 a 2 dagen in de week voor…
€1.848 - €2.637 per maand
Denk jij ook dat er zoveel meer kan? Wil je een maatschappelijke bijdrage leveren en mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd bezorgen?
wijzijnjong
Eindhoven
€2.522 - €3.417 per maand
Dan is deze tijdelijke baan van programmamaker op je lijf geschreven! Een tijdelijke beschikbaarheid van 12 -16 uur per week in de periode vanaf circa oktober…
€1.924 - €2.955 per maand
De politie is een grote en complexe organisatie en beschikt over vele … Het betreft een tijdelijke functievervulling voor maximaal 2 jaar voor 36 uur per week.
Flex College
Nijmegen
Zorgen dat het secretariaat van het Flex College op rolletjes loopt. Jouw takenpakket bestaat uit zowel administratieve als secretariële taken.
Als chauffeur bij PostNL ga je met je bus op pad om post en pakketten in jouw gebied te bezorgen en op te… Een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging.
€1.771 - €2.327 per maand
ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Vooralsnog betreft het een tijdelijke functie voor de duur van één jaar.