Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.166 vacatures
HOYER
Botlek
Telefoniste / receptioniste (0,4 FTE) HNL. De internationale logistieke onderneming HOYER behoort tot de wereldmarktleiders op het gebied van vloeibare…
VDL Castings Weert
Weert
Jij bent hét visitekaartje voor VDL Castings te Weert. Ben jij gedreven en wil jij graag je bijdrage leveren aan de verdere groei van dit jonge VDL bedrijf?
€2.404 per maand
Laat jij onze bezoekers zich welkom voelen? Je ontvangt onze bezoekers op een gastvrije manier. Dit kunnen patienten zijn, maar ook medewerkers of andere…
Qare Nederland BV
Beuningen
Qare biedt als private uitvoerder een breed palet van diensten aan op het gebied van verzuimpreventie, arbodienstverlening en sociale zekerheid.
€2.814 per maand
Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico’s en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier.
Heb je interesse om telefonist / receptionist te worden? Kom jij het team versterken in de vrijwilligersfunctie van telefonist / receptionist?
Hoorne Vastgoed
Uitgeest
Receptioniste, receptionist, telefoniste, Schoevers, secretarieel medewerker, Vastgoed. Hoorne Vastgoed heeft voor haar locatie in Uitgeest een vacature voor…
DAVO Autobedrijven B.V.
Den Haag
Help jij ons Klant Contact Center naar een nog hoger niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij die ervaren callcenter medewerker (m/v)?
AMS Advocaten
Nederland
Als telefoniste / gastvrouw voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor het kantoor en de advocaten. Jouw taken bestaan onder meer uit het opnemen van de…
veneco
Nederland
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptioniste / administratief medewerkster! Heb jij een van nature service- en klantgerichte instelling?