Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 8.754 vacatures
[u][/u]Heb jij de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)met het profiel leraar 1e graad (Crebonr. 35025), afgerond (of bijna afgerond) en wil jij jouw…
€2.085 per maand
Een typische dag van een Medewerker Crematorium. Het is maandagochtend bijna 8.30 uur als je het crematorium binnenloopt. … Het wordt een drukke dag.
€2.665 per maand
Bel of maak een afspraak met Hans Somers, afdelingshoofd poliklinieken en functieafdeling hart long sport, te bereiken via telefoonnummer (040) 888 8000.
€2.544 - €3.624 per maand
Ben jij een sportieve en ondernemende teamleider die de… Als Teamleider 50|50 Sport heb je een aansturende en motiverende rol richting onze werkbegeleiders.
€4.859 per maand
(breedte)sportstimulering, inclusief sporten bewegen, topsport/talentontwikkeling en sportevenementen, vitale sport- en beweegaanbieders, (duurzame)…
Als Onderofficier Instructeur Lichamelijke Oefening & Sport draag jij bij aan de… Sport en bewegingscoordinator, Trainer/Coach (Crebonr 95294) Na aug 2016:…
wijzijnjong
Eindhoven
€2.522 - €3.417 per maand
Voor deze rol zoeken we een initiatiefrijk, ondernemend persoon die kan denken in concepten met focus op… Bij voorkeur richting sport en beweging, CIOS of ALO;
Als coach motiveer je de sporters. … Je hebt minstens een mbo-4 diploma Sport- en bewegingscoördinator met als profiel Sport Coördinator Uniforme Beroepen (SCUB).
Trifora Sports & Health Club
Enschede
Als receptionist ben je het eerste gezicht in de club. … Je hebt affiniteit met sport en vindt het leuk om voor of na werktijd nog even te sporten.
€11,38 per uur
Maak jij er een sport van om files te vermijden en weet jij een adres vaak sneller te vinden dan jouw navigatiesysteem dat kan? … DIT GA JIJ ALS KOERIER DOEN.