Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.146 vacatures
Onze Horecamedewerker op Schiphol krijgt. Als Horecamedewerker op Schiphol beleef je ze allemaal. Als Horecamedewerker op Schiphol ontmoet je reizigers van 200+…
€5,39 per uur
Ervaring in een soortgelijke (dienstverlenende) functie op Schiphol; Jouw reistijd naar Schiphol niet langer dan een uur is; Wat doe je als Grondsteward(ess)?
€1.747 per maand
Dat er alleen al op Schiphol zo’n 2.000 HMS’ers werken. Als je op luchthaven Schiphol wilt werken, is een Schipholpas nodig. Behalve als jij ‘m serveert.
€1.771 - €2.327 per maand
ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen.
€2.036 - €2.683 per maand
Regiokantoor Douane Schiphol Passagiers (DSP) is één van de negen regiokantoren van de Douane Nederland en is gevestigd op de internationale luchthaven Schiphol…
€1.703 - €2.534 per maand
Bij de Sint Maartenskliniek, een gespecialiseerd ziekenhuis met een grote reputatie, draait alles om houding en beweging. Voor 24 uur per week.
Heb jij alles in huis om de beste service te verlenen op 12.000 meter hoogte? Blijf je zelfs na een zware werkdag energiek en positief?
€1.747 per maand
Jij bent het visitekaartje van La Place op Schiphol. Dat er alleen al op Schiphol zo’n 2.000 HMS’ers werken. Een smoothie is een smoothie.
Het werk op Schiphol ligt nooit stil. Wat ga je doen als cargo medewerker op Schiphol? Laden, lossen en rijden van Wat ga je doen als cargo medewerker op…
€4.100 - €5.750 per maand
Je scope is gericht op de integrale ontwikkeling van de gehele Royal Schiphol Group, dat wil zeggen van Amsterdam Airport Schiphol, regionale luchthavens, en…