vacatures voor riool in Friesland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 10 vacatures
Watersportcentrum de Brekken b.v.
Lemmer
Oplossen van storingen in riool, stroom- en waterleiding (hele jaar door). Altijd al dagelijks “buiten” willen werken ? Snoeiwerk beplanting, (in de winter).
€1.700 per maand
Als riooltechnieker zorg je ervoor dat een van de belangrijkste voorzieningen, namelijk het riool, naar behoren werkt! Jij bent trots op je vak!
Werktijd uitzendburo
Joure
Je werkzaamheden betreffen onder andere riool ontstoppen, riool reinigen en herstel- en vervangingswerkzaamheden. Zoek jij een uitdagende baan?
Als Rioolontstopper ben je verantwoordelijk voor het riool reinigen/ontstoppen, inspecteren met camera en het repareren van kleine schades.
€3.300 per maand
Zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van water- en gasleidingen, sanitaire, riool en CV-installaties. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
Als calculator civiele bouwwerken (bestaande uit riool- en poldergemalen, bruggen, waterbouwkundige constructies, etc.). Je bent nauwkeurig in je calculaties.
FAB-BEHEER BV
Menaam
€1.900 per maand
Wij van FAB riool en wegenbeheer zijn op zoek naar een allround chauffeur voor diverse werkzaamheden. Je wordt intern opgeleid om diverse vrachtwagens te…
Deze werkgever werft via Indeed
Werken in Friesland
Friesland
€3.348 - €4.859 per maand
Jouw doel is het verder optimaliseren en uitbouwen van onze basis voor water en riool. Kennis met water, riool en klimaatadaptatie in het kader van FBWK2, PBOW…
Infra Noord
Friesland
Het leggen van kabels, leidingen, riool en buizen is een pré. Wij zijn op zoek naar een grondwerker. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland en werken…

We hebben 1 vacature, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om dit aanvullende resultaat te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacature.

» Plaats je cv - In enkele seconden