Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.482 vacatures
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan postbezorger bij Sandd in HUIJBERGEN Huijbergen! Sandd is een uniek bedrijf.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Als postvoorbereider werk je snel en nauwkeurig, zodat de postbezorgers de post op tijd kunnen bezorgen. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan vakantie postbezorger bij Sandd in KLAASWAAL Klaaswaal!
Bij PostNL kun je direct aan de slag als tijdelijke parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Dan zijn we op zoek naar jou!
Daarna rijd je terug naar onze vestiging en haal je rolcontainers met zakken post op die bestemd zijn voor de postbezorgers. Dan is dit jouw ideale baan!
Postedd zoekt doorlopend postbezorgers voor haar bezorggebied. Word je postbezorger bij Postedd, dan komen wij de post bij je brengen.
Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Zie je dat wel zitten?
Amsterdam-Zuidoost
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Iedere dag uitslapen en ’s middags op je fiets de post bezorgen. En dat zonder baas die op je let.
€9,33 per uur
Dan ben jij onze Postbezorger Plus! Word jij onze nieuwe Postbezorger Plus? Wil je de flexibiliteit van het werk als postbezorger, maar wel met de zekerheid van…