vacatures voor pijpfitter

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 218 vacatures
Feadship - Royal Dutch Shipyards
Makkum
Loodgieters, Pijpfitters, Constructiebankwerkers en Monteurs). Het geniet de voorkeur dat je je specialiseert in het vak van pijpfitter. Het is wel een pre.
Wat ga je leren als leerling pijpfitter: Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerling pijpfitters regio Rotterdam en Groningen. Wat verwachten wij van jou:
Feadship - Royal Dutch Shipyards
Kaag
Ervaring als pijpfitter binnen de jacht- of scheepsbouw; Natuurlijk werk je niet alleen, binnen de afdeling Werktuigbouw houden jij en je collega pijpfitters je…
Feadship - Royal Dutch Shipyards
Makkum
Binnen de afdeling Montage houden de pijpfitters zich met name bezig met het aanleggen en monteren van onder andere brandstof-, koelwater- en lenssytemen aan…
€2.700 per maand
VMBO+/MBO metaal techniek of opleiding pijpfitter. Ervaring als pijpfitter is een groot voordeel. Als pijpfitter werk je van kruipruimte tot grote hoogte.
The Badger Company
Geleen
Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding LBO of MBO metaalbewerking, opleiding pijpfitter (MBO) niveau II; A1 Werkplan is onderdeel van de Encode Group.
Je werkzaamheden als pijpfitter zullen zijn: Op onze sitelocatie bij Tata Steel ben je als pijpfitter je eigen baas. Hard werken met je handen vind je leuk.
Van den Heuvel
Heesch
Wij zijn op zoek naar een ervaren allround 1e pijpfitter, die ervaring heeft in de (Petro (chemische) Industrie. Zelfstandig werken, maar ook in team verband.
Bureau Techniek
Makkum
Minimaal 4 jaar ervaring als pijpfitter; Heeft u ervaring als pijpfitter en houdt u van complexe uitdagingen? Neem dan contact met ons op!
R&E Services
Nederland
Als 1e pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen en monteren van leidingwerk of onderdelen daarvan. Neem direct contact op met: