Als dank voor je loyaliteit krijg je toegang tot producten en inzichten waarmee je toptalent kunt aantrekken.

Je komt in aanmerking op basis van bestedingen aan:

  • Gesponsorde Vacatures
  • Indeed Targeted Ads | Apply
  • Indeed CV

En je ontvangt deze speciale voordelen:

  • Betere zichtbaarheid met branded advertenties
  • Gratis toegang tot rapporten van Recruitmentinzichten
  • Gratis toegang tot Bedrijfspagina's Premium1
Verbeter het imago van je bedrijf

Verbeter het imago van je bedrijf

Geef jouw merkherkenning een boost. Je bedrijfslogo wordt samen met je Gesponsorde Vacature weergegeven op de pagina met zoekresultaten van Indeed, waardoor werkzoekenden je bedrijf beter herkennen.

We plaatsen altijd maar één branded advertentie van Werkgever Uitgelicht op een pagina. Vacatures met een bedrijfslogo die worden weergegeven op mobiele apparaten hebben een 8% hogere click-through-rate (CTR) en een 10% hoger percentage gestarte sollicitaties.2

Kom alles te weten over jouw arbeidsmarkt

Kom alles te weten over jouw arbeidsmarkt

Indeed stelt rapporten van Recruitmentinzichten samen op basis van een database met miljoenen vacatures en cv’s. Krijg meer inzicht in de arbeidsmarkt, inclusief belangrijke gegevens over de functies en locaties van jouw bedrijf. Bekijk het aantal sollicitanten per vacature voor een bepaalde functie, de populairste zoekwoorden, gemiddelde salarissen, en meer.

Vergroot je merkbekendheid

Vergroot je merkbekendheid

Versterk je employer brand, kom in contact met werkzoekenden en meet de resultaten van je branding met gratis toegang tot Indeed Bedrijfspagina’s Premium.1

Werkgevers met Bedrijfspagina’s Premium beschikken over geavanceerde mogelijkheden om gepersonaliseerde content te ontwikkelen. Daarnaast kunnen ze een review of een dringende vacature uitlichten, gebruikmaken van beoordelingen op Indeed voor belangrijke inzichten in vacatures en locaties, inzicht krijgen in de prestaties ten opzichte van concurrenten, en meer.