vacatures voor ordina

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Dienstverband
Bedrijf
Pagina 1 van 113 vacatures
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Bij Ordina sla je de brug tussen ‘mens en ICT’ en ‘strategie en praktijk’. Hoe ziet je werkdag eruit?
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Als Agile Coach binnen Ordina help jij onze klanten hun wendbaarheid te vergroten.
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Daarnaast kom je te werken bij Ordina Digital Services, een snel groeiende afdeling met hoge ambities.
Dan kom je onder de paraplu van Ordina. Ordina zorgt goed voor haar mensen en wij bieden jou: Onze unit is verspreidt tussen Ordina locaties Groningen en…
Ordina zet vol in op data science. Daarnaast ook om collega’s, klanten of Ordina verder te kunnen helpen. Daarnaast kent Ordina een zeer actieve data science…
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Die club is Ordina en wij zijn steeds op zoek naar gepassioneerde test tool consultants.
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Als RPA-Consultant bij Ordina zit je dicht op het vuur. Dan is dit je kans! Daar hoort een goede beloning bij.
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Houdt zich bezig met het automatiseren van besluitvorming in business processen bij de top accounts van Ordina.
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Naar mazen speuren in veiligheidsnetwerken, dreigingen herkennen en risico’s dichten. Maar je bent ook zakelijk.
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Als RPA-Consultant bij Ordina zit je dicht op het vuur. Dan is dit je kans! Daar hoort een goede beloning bij.