Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 65.173 vacatures
Voor de regio Noord Oost Nederland (Apeldoorn) per direct op zoek naar een Management Assistent. De functie van Management Assistent is voor 16 uur per week bij…
€75.000 per jaar
We hebben de afdelingen Operations, Procedures, Systems & Infrastructure, Strategy & Capacity Management, Human Factor en Corporate Services.
€3.184 per maand
Het team Secretariaat verzorgt de administratieve en secretariële ondersteuning van het Leiderschapsteam van Informatie Management. Onze missie is dan ook:
€2.986 per maand
Kom dan ons team management assistenten versterken! De eerste prioriteit van de management assistenten is het ondersteunen van het management team en de…
Regio Drechtsteden
Dordrecht
€2.986 per maand
Kom dan ons team management assistenten versterken! De eerste prioriteit van de management assistenten is het ondersteunen van het management team en de…
€2.159 - €3.321 per maand
Voor het MT van Strategie, bestaande uit drie personen zijn we op zoek naar een Management Assistente voor ca. Zo ziet jouw baan eruit. 16 uur in de week.
Je komt te werken met bevlogen managers, management team en betrokken woon-en dagbestedingsteams. Een functie waarin je nauw samenwerkt met de managers.
€3.000 per maand
Stel deze aan Maartje Heerkens, Manager Communicatie & Management Ondersteuning, via 088-0990880. Enige jaren ervaring als management assistent.
€2.025 per maand
Ben jij 24/7 online en denk je in hashtags, DM’s, gifjes en emoji’s? En ben je ook gek op de wereld van reizen, vliegen en toerisme?
Veurs Lyceum
Leidschendam
Voor onze receptie/administratie zoeken wij een enthousiaste, hardwerkende collega die het leuk vindt om binnen zijn/haar functie met leerlingen, ouders,…