Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 538 vacatures
€2.006 - €3.335 per maand
Eenheid Limburg zoekt een laborant die aan de slag kan op al deze gebieden. … Je werkzaamheden bestaan uit het: … 2e lijns-onderzoek door laboranten en experts;
Als Officier Radiodiagnostisch Laborant bied je waar dan ook ter wereld tweedelijns medische zorg bij crisisbeheersingstaken, humanitaire hulpverlening en…
Science at Work Staffing BV
Nijmegen +1 plaats
Leuke positie voor een microbiologisch laborant binnen de levensmiddelen sector. … Als microbiologisch laborant is jouw belangrijkste taak het uitvoeren van…
€3.184 per maand
Daarnaast lever je een bijdrage aan kwaliteit en opleiden van leerlingen en laboranten. … In het Erasmus MC is iedere laborant werkbegeleider van de leerlingen.
Wij zijn op zoek naar een productielaborant/operator met affiniteit met (radio)farmaceutische productieprocessen. Binnen Radboud Translational Medicine B.V.
Momenteel zijn wij voor ons verder vorm te geven en op te schalen productieproces op zoek naar een Laborant/ medewerker kwaliteit.
€2.006 - €3.335 per maand
Een auto die rustig wil aansluiten achter een andere auto die voor een verkeerslicht staat, wordt met… 2e lijns-onderzoek door laboranten en deskundigen/experts;
Wat ga je doen als Laborant A RDT? … De afdeling Routine Disease Testing toetst of planten… De werkzaamheden die je als Laborant A uitvoert zijn routinematig.
€2.336 - €3.490 per maand
Treant Zorggroep is op zoek naar een KNF/Vaat laborant voor de functieafdeling van ziekenhuislocatie Bethesda in… Of ben je vasculair diagnostisch laborant?
Science at Work Staffing BV
Amsterdam
€2.000 - €2.500 per maand
Functie waarbij je zal bijdragen aan de ontwikkeling van de celkweek-, incubatie- en zuiveringsprocessen binnen groeiende biotech organisatie.