Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 798 vacatures
Je hebt een HBO of WO-opleiding op het gebied van vertalen, talen, journalistiek of een gelijkwaardig gebied afgerond. Het is bijna tijd om te gaan.
€2.495 - €4.132 per maand
Een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting communicatie of journalistiek; Draai jij je hand niet om voor woordvoering, ook niet bij gevoelige issues?
€2.495 - €4.132 per maand
Ben jij een nieuwsjager die zowel online als offline de weg kent naar urgente verhalen? Weet jij de aandacht vast te houden van de tegenwoordig zo snel…
eHealth88
Nederland
Heeft een HBO of universitaire opleiding afgerond op het gebied van Journalistiek, Communicatie of Gezondheidswetenschappen. Wat krijg jij ervoor terug?
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Leeuwarden
€3.885 per maand
Je hebt een relevant hbo-diploma, zoals communicatie of journalistiek. Het werkterrein van de Dienst Justitiële Inrichtingen is complex en van grote invloed op…
€2.835 - €3.895 per maand
Een afgeronde relevante hbo/wo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van journalistiek, communicatie en/of genderstudies;. 1200 en in digitale vorm.
€2.683 - €4.313 per maand
Je hebt een hbo-bachelordiploma journalistiek, communicatie of een andere voor de functie relevante richting. "In begrijpelijke taal vertellen wat mensen moeten…
€3.917 per maand
Je hebt een hoge journalistieke schrijfvaardigheid en een drive om nieuws te vinden. Het is een pre als je al journalistieke ervaring hebt en/of gewerkt hebt in…
Samenvijf
Zwolle
Een afgeronde MBO / HBO opleiding op het gebied van journalistiek of communicatie. Dit ga je doen als Communicatiemedewerker. Alleen focussen op je opdracht?
€3.348 - €4.859 per maand
Je hebt hbo+/wo -denk- en werkniveau en bij voorkeur specifieke opleidingen op het gebied van communicatie en journalistiek; Dit is een vrij besteedbaar budget.