Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor journalistiek

Pagina 1 van 818 vacatures
Je hebt een HBO of WO-opleiding op het gebied van vertalen, talen, journalistiek of een gelijkwaardig gebied afgerond. Het is bijna tijd om te gaan.
eHealth88
Nederland
Heeft een HBO of universitaire opleiding afgerond op het gebied van Journalistiek, Communicatie of Gezondheidswetenschappen. Wat krijg jij ervoor terug?
Momkai
Amsterdam
€400 per week
Van helpen bij onze eigen initiatieven, zoals journalistiek platform De Correspondent, tot aan werken voor klanten als de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond …
€2.495 - €4.132 per maand
Een mbo-4 diploma, bij voorkeur in de richting van journalistiek, multimedia design en/of communicatie; Ben jij de multimediale creatieveling die content kan…
€2.857 - €3.881 per maand
Je hebt een afgeronde communicatie- of journalistieke opleiding (HBO/WO) met een aantal jaar aantoonbare werkervaring (of ervaring door stages).
Prinses Máxima Centrum
Utrecht Oost
€3.072 - €4.466 per maand
Wij zoeken een communicatieadviseur/redacteur zorg (1 fte), die 24/7 kansen zoekt om de kinderoncologische zorg in het Prinses Máxima Centrum in alle facetten…
Een afgeronde MBO+/HBO (communicatie of journalistiek) opleiding heeft, aangevuld met enkele jaren werkervaring? Zie jij als je in de spiegel kijkt iemand die:
Journalistieke ervaring of je volgt een opleiding in die richting. Met het Leidsch Dagblad brengen we dagelijks nieuws uit de directe omgeving van onze lezers.
PLETTERIJ
Haarlem
Het Debatcafé van de Pletterij is een maandelijks programma met korte onderwerpen, vaste rubrieken en een hoofdonderwerp.
Omdat jij een journalistieke opleiding of achtergrond hebt en daarnaast een beelddenker bent hebben jouw producties altijd de perfecte mix tussen woord en beeld…