Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 22.569 vacatures
Teleperformance
Nederland
€10,43 per uur
Het ultieme doel is optimale klanttevredenheid. Je luistert goed naar de vraag en komt met een passende oplossing. Uren per week24 - 40 uur.
4DMC B.V.
IJsselstein
€1.733 - €1.820 per maand
Het werken voor een heel diversiteit aan goede doelen? Een gezellig team, collegialiteit en goede begeleiding? Bij 4DMC voer je gesprekken met een warm hart.
SWJ Resultancy
Delft
Want goed klantcontact wordt gedaan door mensen die dichtbij zichzelf blijven. Kennis en ervaring is natuurlijk ook belangrijk.
TDA Contact Center Services
Leiden
Goede aanvulling op jouw CV; Je werkzaamheden bestaan vooral uit het bellen van bestaande en potentiële klanten voor het steunen van verschillende goede doelen.
Socialtalk
Hoofddorp
Als relatiebeheerder van Socialtalk werk je aan het verbeteren en intensiveren van de relatie met bijzondere donateurs van geselecteerde goede doelen.
Máxima Medisch Centrum
Eindhoven
€2.404 per maand
Je goed overweg kunt met HiX en Outlook. Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie. In Veldhoven bemannen we 3 balies;
Máxima Medisch Centrum
Eindhoven
Er zonder jou geen goede OK kan plaatsvinden? Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie. Zij vertelt over haar ervaringen:
Vermaat Groep
Amsterdam
De osteria bevindt zich in het pand van de Goede Doelen Loterijen. Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
eHealth88
Nederland
We zijn trouwens dol op goede ideeën! Dat is makkelijker als je daarover goed en duidelijk geïnformeerd wordt. Dagelijks eten we gezamenlijk een gezonde lunch.
Gemeente Rotterdam
Rotterdam
€3.376 per maand
Je kunt goed samenwerken, weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en prioriteiten te stellen. Of het nu is via beheer, onderhoud, handhaving of toezicht,…