Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 262 vacatures
Riecra for People
Geldrop
€38 per uur
Voor de omgeving Noord-Brabant zijn wij opzoek naar glazenwassers. Ben jij een ervaren glazenwasser en/of wil jij graag het vak leren? Wat houdt de functie in?
Voor deze functie zijn we opzoek naar glazenwasser die zorg draagt voor de ramen van de Hotels van Oranje. … Het zemen van de ramen, zowel binnen als buiten.
Bergschenhoek
…850 schoonmakers, glazenwassers en gevelspecialisten in het veld,. … Wij zoeken iemand die blij wordt van mensen helpen, sfeer maken en gastvrijheid.
De Glazenwasser die we zoeken is verantwoordelijk voor: … Voor onze Glas & Gevel Unit op Luchthaven Schiphol Terminal zijn wij op zoek naar een glazenwasser.
Salariëring per 4 weken op basis van werkervaring, conform CAO schoonmaak en glazenwassers bedrijf tussen € 10,94 en € 12,49 per uur; … Je ziet er verzorgd uit.
€11,37 per uur
En ben jij een ervaren of leerling glazenwasser, en is het je passie goed werk te leveren? … Houd jij van glanzende en blinkende ramen?
€11,56 per uur
Ben jij een vakvolwassen glazenwasser? … Heb jij VCA en ben jij die glazenwasser die zonder moeite op hoogte meters lang glas schoonmaakt?
Wij zijn ook zeer geïnteresseerd in leerling glazenwassers. … Ben je op zoek naar werk binnen de schoonmaakbranche, heb je ervaring als glazenwasser en een…
Je beschikt over aantoonbare ervaring als glazenwasser. … Heb jij ervaring als glazenwasser, vind je niks leuker dan ramen spik en span maken?
Ben je méér dan een glazenwasser: … Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in de regio Ede (maandag tm vrijdag tussen 06:00 en 18:00 uur.).