Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 867 vacatures
€3.740 - €5.559 per maand
Het is een pre als je kennis hebt van de Douane of handhaving/toezicht. Het is een pre als je affiniteit hebt met het juridische werkveld van de Douane.
€2.036 - €2.683 per maand
Regiokantoor Douane Schiphol Passagiers (DSP) is één van de negen regiokantoren van de Douane Nederland en is gevestigd op de internationale luchthaven Schiphol…
€3.740 - €5.559 per maand
Céline, teamleider klantmanagement bij de Douane. Het is een pre als je affiniteit hebt met het juridische werkveld van de Douane. Neem dan contact met ons op!
€2.750 - €3.885 per maand
De afdeling - Directie Douane (Brexit). Arjan, instructeur speurhonden bij de Douane. Douane Nederland zet zich in om medewerkers met een arbeidsbeperking in te…
€2.683 - €4.313 per maand
Je bent bijvoorbeeld eindredacteur van een belastingsoort zoals de inkomstenbelasting of voor toeslagen of de Douane. Neem dan contact met ons op!
€3.740 - €5.559 per maand
De afdeling - Directie Douane (Brexit). Dit is een van de acht regiokantoren van Douane Nederland. Rien, teamleider Precursoren, Strategische goederen en…
Wat ga je doen als Douane Specialist? Douane speelt een belangrijke rol in onze handelsactiviteiten. Je hebt de ambitie en drive om door te groeien in het…
€1.747 per maand
De screening die daarop volgt – zodat je ook met pas achter de douane kunt komen – duurt zo’n 4 weken. Een latte macchiato is een latte macchiato.
€3.192 - €6.249 per maand
Rowena, registeraccountant bij de Douane. Douane kantoor Arnhem locatie Utrecht. Douane kantoor Arnhem locatie Arnhem. Zo nodig treed je handhavend op.
De screening die daarop volgt – zodat je ook met pas achter de douane kunt komen – duurt zo’n 4 weken. Als reiziger beleef je een reis.