Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 92.044 vacatures
€3.490 per maand
Samen geven wij advies en ondersteuning op het gebied van Marketing, Corporate Communicatie, Marketing Communicatie, Interne Communicatie en Fondsenwerving.
Als Officier Communicatie houd je je bezig met communicatie in de breedste zin van het woord. Communicatie is een belangrijk managementinstrument bij de…
€3.180 - €4.541 per maand
Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Adviseur Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie? Ons team Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie…
€2.124 - €2.760 per maand
Goede communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk in de functie, daarbij kun je goed samenwerken, ben je nauwkeurig en zorgvuldig.
€2.085 per maand
Een typische dag van een Medewerker Crematorium. Het is maandagochtend bijna 8.30 uur als je het crematorium binnenloopt. Het wordt een drukke dag.
Peutz
Mook
Heb je een hbo- of wo-opleiding afgerond en werkervaring in marketing, communicatie of human resources? Als Medewerker Marketing en Communicatie bij Peutz werk…
Rijkswaterstaat Verkeer- en watermanagement
Utrecht Zuidwest
€4.313 per maand
Als communicatieadviseur heb jij een spilfunctie bij al onze communicatie uitingen. Communicatie over de actualiteit is een essentieel onderdeel van ons werk.
€2.756 per maand
Je bent het aanspreekpunt van onze afdeling. Onze klanten komen graag bij jou met hun vragen of meldingen en jij weet precies hoe jij hen kan helpen.
€3.000 per maand
Medewerker communicatie en management ondersteuning (32 uur). Stel deze aan Maartje Heerkens, Manager Communicatie & Management Ondersteuning, via 088-0990880.
€5.428 per maand
Interne communicatie, Mediarelaties, Public Affairs en Externe Communicatie. Je werkt op senior niveau en hebt een afgeronde HBO-/ of WO-opleiding in de…