Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 11.837 vacatures
€2.085 per maand
Een typische dag van een Medewerker Crematorium. We geven aandacht aan de ontwikkeling van ieder individu door middel van opleidingen, trainingen en coaching.
Samenvijf
Zoetermeer
Dit ga je doen als Jobcoach Statushouders. Als jobcoach ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en… Coaching en begeleiding van kandidaten op de werkplek;
€3.376 per maand
We zoeken meerdere collega’s bij het servicepunt. Hier staat (vakinhoudelijke) ontwikkeling door opleiding en coaching tegenover.
€3.638 per maand
Een typische dag van een uitvaartverzorger. We geven aandacht aan de ontwikkeling van ieder individu door middel van opleidingen, trainingen en coaching.
Bibihuis Maastricht
Maastricht
Wij bieden een gevarieerde en dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is; Intensieve begeleiding, training en coaching op de werkvloer;
Je doet het op jouw eigen wijze. Je werkt met verschillende doelgroepen die extra coaching nodig hebben en een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
De locatie en de functie. De Ark is een woon- en behandellocatie voor mensen met een verslaving, verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische en/of…
Werk jij graag met mensen en vind je het geen probleem de handen uit de mouwen… Goede coaching is daarbij onmisbaar en kan je dus ook zeker van ons verwachten.
€4.100 - €5.750 per maand
Als Adviseur Group Strategy & Development maak je deel uit van het strategieteam van… Opleiding, coaching, sporten, verlof en een Bring Your Own Device budget.
Ondersteunen van het team, dat onderzoek doet naar onbekende doden binnen de eenheid, door coaching en advisering; Je gaat werken voor het Cold Case Team.