Zwanenberg Food Group Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 40 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Almelo25 januari 2019
Mijn ervaring bij Zwanenberg is heel goed. Heb een leuke vakantiebaan gehad met behulpzame collega's.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Snelle tempo vereist
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strak georganiseerde werkomgeving
Applicatiebeheerder Fobis (voormalige medewerker) –  Almelo7 september 2017
Niet platte organisatie, veel schijven aanwezig, vergadercultuur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Inpakker handmatig (voormalige medewerker) –  Lichtenvoorde10 augustus 2017
heb er met plezier gewerkt leuke colegas een goed bedrijf
Pluspunten
goed bedrijf
Minpunten
bandwerk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productiemederwerker
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Raalte18 mei 2017
Je controleert de worsten die op de lopende band lang komen op grote.
Pluspunten
geen
Minpunten
gaat veel te snel om goed te controlen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiemedewerkster
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Almelo16 mei 2017
Ik vond het leuk om bij Zwanenberg te werken. Ik had afwisselende werkzaamheden wat het leuk en divers maakte.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur waarbij eigen belang boven bedijfsbelang geplaatst wordt.
Product Manager (voormalige medewerker) –  Almelo8 mei 2017
Weinig informatie gedeeld. Veel politieke spelletjes. Weinig waardering.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf
Sales Manager Benelux (huidige medewerker) –  Vlagtwedde4 april 2017
Bedrijf met veel ondernemende vrijheid binnen een duidelijk afgebakend kader van mogelijkheden.
Pluspunten
Dynamiek
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, volop mogelijheden!!
Operator (huidige medewerker) –  Borculo24 maart 2017
Erg leuke sfeer en manier van aansturing. Je kunt veel kansen krijgen, als je zelf maar laat zien wat je kunt en wilt! Voldoende groeimogelijkheden.
Pluspunten
Actieve personeelsvereniging
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Almelo22 maart 2017
Leuk om te werken, goede sfeer. Leuke collega's en veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's die wat voor een ander over hebben
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Aalsmeer8 maart 2017
Elke week wisselt je dienst van ochtend en avonddienst, ik heb daar veel geleerd over heftruck rijden en systemen voor het invoeren van ontvangen van goederen tot aan de uitgaande goederen.
Pluspunten
er is altijd broodbeleg
Minpunten
elke dag veranderd de bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
operator
Operator (voormalige medewerker) –  alsmeer4 maart 2017
i work very good in this company for 3years half i learn too much things Too about languaje and experience
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
very good person
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en fantastisch dienstverband gehad
Medewerkster Personeelsadministratie (voormalige medewerker) –  Almelo27 januari 2017
Ruim 15 jaar met heel veel plezier bij Zwanenberg Food Group te Almelo gewerkt. Als Medewerkster Personeelsadministratie.
Een ontzettend veelzijdige functie binnen de afdeling P&O.
Ik heb hier erg veel geleerd en gewerkt met hele fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er met plezier gewerkt
Flexmedewerker Tempo-team (voormalige medewerker) –  Lichtenvoorde6 november 2016
Er heerst een gezellige sfeer en heb er met veel plezier gewerkt, alleen was het vaak onregelmatige gewerkte dagen. ( De ene week 29 uur de andere week stond ik de hele week reserve) .
Pluspunten
ideale werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Werksfeer
Inpakster (voormalige medewerker) –  Aalsmeer21 oktober 2016
Het was altijd gezellig om binnen te lopen. De hele team was gezellig. Er waren natuurlijk wel soms dagen dat niet iedereen vrolijk was, maar dat kwam niet vaak voor. Er waren meer dagen dat de team vrolijk, en dan was het altijd gezellig.
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Soms te lange werkuren zonder dat ze het zouden melden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dag op mijn werk
Productieleider klein conserven (voormalige medewerker) –  Almelo5 september 2016
contactpersoon tussen management en productiepersoneel
aansturen 3 ploegen over 5 afdelingen
wekelijkse personeelsplanning
5s bordoverleggen begeleiden op alle afdelingen
5s audits houden en resultaten verwerken tijdens operationsmeting
functionering en beoordelingsgesprekken voorbereiden en houden
nieuwe projecten uitwerken met TD en implementeren
uitvalstromen in kaart brengen en minimaliseren
begeleiding van externe audits
toepassen van Lean, Six Sigma en TPM op afdelingen
dagelijks overleg met ploegleiders
productieplanning met planners doorspreken qua ombouwsnelheid
ochtendkeuring terugkoppelen naar productie

Het was een prettige onderneming om voor te werken.
Je krijgt altijd ruimte om je eigen ideeën in kaart te brengen en te bespreken.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief bedrijf waar heel hard gewerkt word
Productieleider (voormalige medewerker) –  Zoetermeer31 juli 2016
elke dag bijna hetzelfde werk. hard werken en veel produceren.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en een goede werksfeer
productiemedewerker inpakker/Operator (voormalige medewerker) –  Raalte26 juli 2016
Als je in ploegendienst terecht komt is bijna elke dag hetzelfde wat je moet doen o.a. rookworsten inleggen/inpakken. Nadat ik werd opgeleid als operator heb ik erg veel dingen bijgeleerd o.a. folie verwisselen, testen uitvoeren, machine ombouwen etc. Als er wat is kun je ook bij je teamleider terecht en helpen je ook als je vragen hebt. Ook word er duidelijk uitleg gegeven wat er gedaan moet worden en het daarna zelfstandig er op gaat letten. De collega's waar je mee werkt houden ook zo af toe wel van een lolletje omdat je constant met ze werkt. Het moeilijkste van de baan vond ik operator zijn omdat je dan erg verantwoordelijk en zelfstandig bent. Het leukste van de baan vindt ik dat je veel kan leren, en het samenwerken met collega's
Pluspunten
Je kan er veel leren, Grote dameskleedkamer, Extra drinkwater, Je staat op meerdere plekken
Minpunten
Te warm bij de rookworstafdeling
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nie ma miejsca w którym panuje dobra atmosfera
pracownik produkcji (huidige medewerker) –  Almelo13 mei 2016
relacje miedzy pracownikami są bardzo złe,relacja pracowwnik - przełożony pozostawia wiele do życzenia,brak współpracy miedzy pracownikami,słbe wynagrodzenie nie adekwatne do wykonywanej pracy
Pluspunten
fajna kantyna
Minpunten
niskie zarobki, lekceważenie pracownika
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
matig
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Aalsmeer14 maart 2016
aan persoonlijke veiligheid wordt niet gedacht ,met name op zaterdagavond alleen een dienst draaien in een -8 en een -3 cel .
aan je prive wordt ook niet gedacht want ze verplichten je om de week een zateravonddienst te draaien en na een week van 6 dagen werk je gewoon weer een week van 5 dagen en daarop volgend weer 1 van 6 dagen .
Pluspunten
elke week doosje vleeswaren te bestellen
Minpunten
veiligheid
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Inpakker (huidige medewerker) –  Amstelveen8 februari 2016
leuke collega's hebvleeswaren gezien dat ik niet eens wist wat het was
elke dag is weer anders ook al doe je het zelfde werk toch is het altijd leuk
Minpunten
mag wel wat meer salaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zwanenberg Food Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 40 reviews
58
414
313
25
10

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur