ZuidZorg Reviews

Alle 61 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Verzorgende IG niveau 3 (huidige medewerker) –  Eindhoven2 september 2016
Fijne werksfeer met betrokken collega's,

Fijne werktijden en dagen.
Werd rekening gehouden met privé leven.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denkt met de mensen mee
schoonmaakster (huidige medewerker) –  Eindhoven31 augustus 2016
Bijpraten met de ouderen
Bijpraten wat er die ochtend / middag gedaan moet worden.
Het leukste vind ik dat je over het algemeen met ouderen werkt, en dat je zelf kan bepalen wat en hoe je het werk kan indelen natuurlijk
in overleg met de client .
Minder leuk is het als het niet klikt m.et de client.
Pluspunten
Er word vanuit zuidzorg met je mee gedacht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hulp in het huishouden
Medewerker hulp in het huishouden (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 februari 2016
bij clienten poetsen ik heb daar geleerd dat ik voor me zelf moet op komen omdat sommige clienten misbruik van me maakte had hele leuke collegas
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werkomgeving
Hulp huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Bergeijk6 januari 2016
Fijne collega's,
veel geleerd
fijne werkomgeving,
leuke baan
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke omgang met oudere
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Veldhoven, NB29 december 2015
wat me het meeste boeide dat je op een gegeven moment zo eigen bent dat je als een eigen dochter behandeld word .
ze beginnen je op een gegeven moment te vertrouwen en te leren kennen .
ik heb er van geleerd dat er veel eenzame mensen zijn die blij zijn als je een halve dag daar bent . ze vinden de gezelligheid vaak nog belangrijker en een praatje op zijn tijd dan het werk
het is wel jammer dat je de collega,s weinig ziet want dat vind ik toch ook wel belangrijk
Pluspunten
omgang met oudere
Minpunten
weinig omgang met collega
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Receptioniste Administratie medewerkster
Receptioniste administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Veldhoven23 november 2015
Je verzorgde als receptioniste dat de mensen geholpen werken zowel je collega's als bezoeker aan de receptie
Zeker na de bekendmaking van de reorganisatie bleek hoe je gewaardeerd werd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
verzorgingshulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB4 november 2015
Het leuke van deze baan is dat het erg afwisselend was maar dat er in de planning wel eens wat mis ging en daardoor soms behoorlijk wat hectiek ontstond en ontevreden cliënten.
Collega's zag je alleen bij binnenkomst terwijl je je route opschreef en tijdens teamoverleg.
Het leukste van deze baan was dat ik zelfstandig op pad ging en mijn werk lekker kon doen.
Ik heb hier met plezier gewerkt.
Pluspunten
lekker zelfstandig op pad
Minpunten
soms te weinig tijd voor de client
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
verzorgingshulp (voormalige medewerker) –  Best, NB24 oktober 2015
veel voldoening in mijn werk
Ik heb geleerd om goed naar mijn cliente te luisteren en ze op zijn gemak te stellen.
goede locatie manager
fijne collega,s
het moeilijkste van mijn baan was dat ik te weinig tijd voor mijn cliente had
het leukste van mijn baan was om mijn cliente te verzorgen en met een tevreden gevoel achtertelaten
Pluspunten
zelfstandig werken
Minpunten
te weinig tijd voor mijn cliente
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
persoonlijk , geinterresseerd.
verpleegkundige niv 4 (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB17 oktober 2015
Ik heb heel erg fijn bij zuidzorg gewerkt. Het is een grote organisatie maar wel stevig en personeelsvriendelijk. Wel na de reorganisatie te weinig personeel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke en goed geregelde werkomgeving
Verzorgingshulp A en B (voormalige medewerker) –  Bladel, NB5 oktober 2015
In principe was ik werkzaam bij een klein aantal clienten en kwam ik maar 1 x per weken op kantoor. De relevante info over clienten, rooster en Zuidzorg ging allemaal via een Portal. Er is bijna geen contact met directe collega's, maar dat is inherent aan de job. Het moelijkste van de job was dat over alles wat bezuinigd werd door de overheid, geklaagd werd bij de Thuiszorg(hulp). Het leukste zijn de menselijke contacten, die deze baan met zich meebrengt.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
De gevolgen van de bezuiniging
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
huishoudelijk werk met een maatschappelijk tintje
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Waalre25 september 2015
Als huishoudelijke hulp zorgde ik er niet alleen voor dat het huis van de cliënten schoon was, maar was voor hen ook een luisterend oor, signaleerde eventuele problemen en hielp hiervoor een mogelijke oplossing vinden. Vooral het directe contact met de cliënten sprak mij aan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving gemeente cranedonck
verzorgingshulp (voormalige medewerker) –  gemeenten cranedonck31 augustus 2015
16 1/2 jaar ervaring zoals huishoudelijk hulp en als alle dagen verzorgen van de cliënte ( douche aankleden maaltijd verzorgen enz)
ik heb dit werk met passie gedaan
door boventallig raakte ik mijn baan kwijt na 16 1/2 jaar
Pluspunten
een bepaalde vrijheid in je werk en contak met de cliënten
Minpunten
tijds druk verzorgen van de clënte
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
destijds waardeloze instelling
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Nuenen, NB8 juli 2015
Directeur zat met zijn poten op tafel en had het dus goed en niet in de gaten dat hij niets bij droeg aan de algehele fysieke werksfeer

Collega`s had ik niet want ik poetste thuis bij soms erg eenzame mensen, die eigenlijk ander hulp nodig hadden.

Absoluut geen werk voor invallers zonder opleiding of vakantie hulpen
Pluspunten
tijd voor een praatje met clienten, de behoefte was groot
Minpunten
volstrekt overbodige directie en planning
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thuiszorg bij de Zuidzorg.
Hulp bij het huishouden (voormalige medewerker) –  Bergeijk5 juli 2015
Een typische dag begint als ik naar mijn werk fiets, het voordeel van in een klein dorp wonen is dat je alles op de fiets kunt doen. Als je bij de cliënt binnen bent is het gewoonlijk dat je eerst een bakje koffie mee drinkt of een pot koffie opzet. Je bekijkt de map en schrijft erin de datum en hoelang je er bent die dag. Meestal bekijk ik even wat ik de vorige keer heb gedaan en maak ik een plan met wat ik vandaag ga doen. Even koffie drinken en een praatje maken vinden de meeste ontzettend gezellig. Na een kwartiertje is het tijd om aan de slag te gaan. Emmertje met sop en zo maak je een rondje door het huis, de badkamer, wc, slaapkamer, alles komt aan de beurt. Daarna stofzuigen, dweilen, misschien nog iets extra als er tijd over is. Al snel leer je hoeveel tijd je nodig hebt om alles te doen. Soms moet je invallen voor een collega, dit wordt via de mail of een telefoontje gevraagd en als je beschikbaar bent kun je reageren. Dan kom je bij iemand waar je misschien niet eerder bent geweest en kun je in de map meteen zien wat er wekelijks wordt gedaan. Ook dan maak je even een praatje met de cliënt over wat hij of zij van je verwacht. Dit is soms lastig omdat je dan niet de weg weet in huis en je daardoor tijd kwijt bent met rondleiden of vragen waar alles staat. Maar je leert snel denken en oplossingen te vinden en zo komt het meestal wel goed. Daarbij is het altijd fijn om wat afwisseling te hebben in je werk. Zo blijft zelfs een schoonmaak baantje reuze interessant.
Pluspunten
Koffie drinken en een praatje maken met cliënten.
Minpunten
Weinig contact en terug koppeling met je baas.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige samenwerking met collega's
Medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB16 juni 2015
Elke dag is weer anders. Het is heel dankbaar werk om te zien hoe jij je clienten kan motiveren om zoveel mogelijk zelfstandig te functioneren om nog thuis te kunnen wonen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag
huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  eindhoven5 juni 2015
mijn werkdag zag er als volgt uit.
ik nam mijn route over. dan ging ik na de cliente.
ik deed op een dag van alle soorten zorg.
van subcutaan injecteren of intramusculair.
het douche,wassen aankleden van de clien, stomazorg, medicatie controleren aanreiken geven.

ik vind het belangrijk dat de client zich op zijn/haar gemak voelt.
ik ga dan ook met respect met ze om.

het stukje sociale contact hoort er volgends mij dan ook zeker bij.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf alleen jammer van de reorganisatie
verzorgingshulp (huidige medewerker) –  Eindhoven2 april 2015
Helaas door reorganisatie ben ik boventallig verklaart en moet ik per 1 augustus stoppen bij de ZuidZorg.
Pluspunten
werktijden, werksfeer
Minpunten
nu geen opleidings- kansen om hoger op te gaan
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB27 maart 2015
Kom bij de cliënten thuis en begroet de mensen en vraag dan wat de mensen graag gedaan willen hebben, vaak is het dezelfde routine en ooit de extra taken.

Dat je voorzichtig moet zijn wat je verteld en dat je bi bijeenkomsten nuttige informatie krijgt.

Directie hadden wij op werkvloer eigenlijk niet veel mee van doen.

Mijn directe collega's heb ik wel een leuke band en kunnen goed met elkaar overweg.

afstand houden als er een cliënt overlijd.

De dankbaarheid van de mensen.
Pluspunten
Kontakt met clienten
Minpunten
de comminicatie loopt niet altijd even soepel tussen de bedrijfsonderdelen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende werkomgeving, met verantwoordelijkheid
huishoudelijkehulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB18 maart 2015
ik ging iedere dag met plezier na mijn werk, leidinggevende en collega,s kon ik goed mee opschieten, moeilijkste van de baan was dat ik door weer en wind met de fiets na mijn cliënten ging, sociale contacten tijdens het poetsen was leuk, was vaak luisterend oor voor mijn clienten
Pluspunten
flexibel werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot log bedrijf, verder wel alles goed geregeld
Medewerker hulp bij het huishouden (voormalige medewerker) –  valkenswaard10 maart 2015
Omgang met mensen en plannen van je eigen werkzaamheden.
Fijne collega's waar ook goed met af te spreken was om eventueel in te vallen tijdens vakantie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZuidZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 61 reviews
512
421
322
26
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur