Reviews voor Huishoudelijk Medewerker (m/v) bij ZuidZorg

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 61 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vind het bij zuidzorg fijn maarnik vind hetneen nadeel.dat is soms.3 mensen op een dag.hebbom aan mijn 20 uur te komen
Hulp in de huishouding (huidige medewerker) –  Geldrop mierlo7 december 2018
Goede werkinstelling heb problemen mee dat Ik van de ene kant van geldrop weer.naar de andere kant toe moet en dat vind ik niet fijn meer wil je liever nog een plek werken en ben berijd om cruses te volgen
Pluspunten
Clientwn zijn v riendelijke maar mijn hart gaat bij dementwrende
Minpunten
Heb lange dagwn om aan mijn uren te komen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oudere
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Veldhoven30 juli 2017
Het werk wat je voor de oudere kunt doen is gewoon fijn
Pluspunten
dankbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lieve clienten, slechte oplossingsgerichte taken
Hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  Geldrop18 juni 2017
Bij de clienten huishoudelijke taken verricht.
de Clienten zelf stond ik altijd voor klaar.
maar als er iets opgelost moest worden dan was de zuidzorg slecht in dingen oplossen.
collega's onderling doen dingen die niet door de beugel kunnen en krijgen de goede de schuld vaak van.
clienten zijn daar vaak het dupe van omdat ze dan weken zonder hulp zitten.

bij 3 contact verlenging gooien ze je eruit omdat ze geen vast contract geven, dus ben je naar altijd voor de clienten klaar te hebben gestaan mee bedankt als het ware.
Pluspunten
zelf tijden indelen in overleg met clienten
Minpunten
slechte communicatie tussen met clienten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige werkomgeving
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Eindhoven3 mei 2017
Je hebt weinig contact met collega's dat u's jammer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om te werken met en voor mensen. Direct clientcontact in wen ontspannen huiselijke sfeer. Directe waardering vh. werk. I
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Eindhoven21 november 2016
Het leukste is direct contact met de clieten. Ze zijn erg dankbaar en blij dat je komt. Dit geeft veel voldoening.
Het moeilijkst is het huishoudelijk zware werk wat op een bepaalde leeftijd niet meer zo gemakkelijk gaat. Dus zoek ik nu iets wat lichamelijk minder zwaar is,maar waarbij ik mijn goede contactuele eigenschappen goed kan gebruiken.
Pluspunten
Direct clientcontact.
Minpunten
Huishoudelijk werk kan lichamelijk zwaar worden.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig band met collega's en manager
Hulp bij de huishouding (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 november 2016
Het leuke aan het werk is dat je direct contact hebt met de cliënt.
Het werk op zich vind ik niet zo leuk, maar je doet het natuurlijk voor de cliënt en dat geeft dan wel weer voldoening.
De cliënt is vaak blij met je en je krijgt een band met elkaar.
Ik heb in de 23 maanden dat ik er werkte nooit een functionerings-gesprek gehad, ook geen ander persoonlijk gesprek over hoe het gaat met het werk. Oók niet toen ik net in dienst was....
Bij mijn vorige baan vond ik dat het veel professioneler was wat dat betreft!
Pluspunten
zelf tijd indelen i.o.m. cliënten
Minpunten
werk is lichamelijk zwaar, als 50+er kun je niet genoeg uren maken om ervan rond te kunnen komen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hulp in het huishouden
Medewerker hulp in het huishouden (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 februari 2016
bij clienten poetsen ik heb daar geleerd dat ik voor me zelf moet op komen omdat sommige clienten misbruik van me maakte had hele leuke collegas
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thuiszorg bij de Zuidzorg.
Hulp bij het huishouden (voormalige medewerker) –  Bergeijk5 juli 2015
Een typische dag begint als ik naar mijn werk fiets, het voordeel van in een klein dorp wonen is dat je alles op de fiets kunt doen. Als je bij de cliënt binnen bent is het gewoonlijk dat je eerst een bakje koffie mee drinkt of een pot koffie opzet. Je bekijkt de map en schrijft erin de datum en hoelang je er bent die dag. Meestal bekijk ik even wat ik de vorige keer heb gedaan en maak ik een plan met wat ik vandaag ga doen. Even koffie drinken en een praatje maken vinden de meeste ontzettend gezellig. Na een kwartiertje is het tijd om aan de slag te gaan. Emmertje met sop en zo maak je een rondje door het huis, de badkamer, wc, slaapkamer, alles komt aan de beurt. Daarna stofzuigen, dweilen, misschien nog iets extra als er tijd over is. Al snel leer je hoeveel tijd je nodig hebt om alles te doen. Soms moet je invallen voor een collega, dit wordt via de mail of een telefoontje gevraagd en als je beschikbaar bent kun je reageren. Dan kom je bij iemand waar je misschien niet eerder bent geweest en kun je in de map meteen zien wat er wekelijks wordt gedaan. Ook dan maak je even een praatje met de cliënt over wat hij of zij van je verwacht. Dit is soms lastig omdat je dan niet de weg weet in huis en je daardoor tijd kwijt bent met rondleiden of vragen waar alles staat. Maar je leert snel denken en oplossingen te vinden en zo komt het meestal wel goed. Daarbij is het altijd fijn om wat afwisseling te hebben in je werk. Zo blijft zelfs een schoonmaak baantje reuze interessant.
Pluspunten
Koffie drinken en een praatje maken met cliënten.
Minpunten
Weinig contact en terug koppeling met je baas.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag
huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  eindhoven5 juni 2015
mijn werkdag zag er als volgt uit.
ik nam mijn route over. dan ging ik na de cliente.
ik deed op een dag van alle soorten zorg.
van subcutaan injecteren of intramusculair.
het douche,wassen aankleden van de clien, stomazorg, medicatie controleren aanreiken geven.

ik vind het belangrijk dat de client zich op zijn/haar gemak voelt.
ik ga dan ook met respect met ze om.

het stukje sociale contact hoort er volgends mij dan ook zeker bij.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot log bedrijf, verder wel alles goed geregeld
Medewerker hulp bij het huishouden (voormalige medewerker) –  valkenswaard10 maart 2015
Omgang met mensen en plannen van je eigen werkzaamheden.
Fijne collega's waar ook goed met af te spreken was om eventueel in te vallen tijdens vakantie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijn en provisioneel bedrijf.
Hulp in huishouden (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB27 november 2014
Fijne collega's
Team vergaderingen.
Leuke cliënten.
Goede werksfeer.
Pluspunten
goed bedrijf, cliënt gericht.
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hulp in de huishouding
Huishoudelijke hulp, thuiszorg (voormalige medewerker) –  valkenswaard14 oktober 2014
Je werkt vooral met oudere mensen die het huishouden niet meer zelf kunnen doen. Ik zelf vond het een leuke baan omdat je zeer gewaardeerd werk verricht en de clienten enorm dankbaar waren.
Het is een zelfstandige baan je nauwelijks contact met je leidinggevende of collega's.
Pluspunten
werktijden onder schooltijd
Minpunten
je moet je eigen vakantie regelen dmv collega's
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij mensen thuis geeft veel voldoening.
huishoudelijke medewerker (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB29 oktober 2013
Het werk bij zuidzorg is leuk en iedere dag brengt weer wat anders.
Het leuke van deze baan is dat de cliënten er op zitten te wachten tot wij komen , en dit is voor ons als medewerkers een van de mooiste redenen om dit werk te doen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig helpend bedrijf
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Valkenswaard12 september 2013
Ik heb leuke dingen meegemaakt daar maar ook minder leuke dingen.
Ik heb geleerd om goed met oudere mensen om te gaan en goed voor die mensen te zorgen en een luisterd oor te zijn.
Met mijn collega,s heb ik niet veel te maken gehad want je werkt altijd alleen.
Pluspunten
Dat je naar huis gaat met een lach omdat de mensen weer blij zijn met een schoon huis
Minpunten
??
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB17 juni 2013
Ik werk hier met plezier allen de mogelijkheden tot een vast contract zijn er niet ivm bezuinigingen.
Pluspunten
Werken tot 12 uur en goed te combineren met kinderen.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer sociaal wer
huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  eindhoven4 januari 2013
mijn dag begint met client zeer gezellige mensen.
heb geleerd met wat voor soort middel ik moet en mag werken
heb ik weinig contackt mee bellen niet als goed gaat.
ik werk alleen dus heb weinig contact met me collega s.
vind niet echt moeilijk
de mensen waar ik werk geven zoveel wardering
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren

Zie meer reviews over ZuidZorg

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZuidZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 61 reviews
512
421
322
26
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over ZuidZorg gesorteerd op locatie