Reviews voor ZuidZorg in Veldhoven

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 62 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf met goede begeleiding
Gezinshulp en kraamverzorgende (voormalige medewerker) –  Veldhoven1 mei 2019
Zuidzorg is een fijn bedrijf met goede begeleiding. De lijnen tussen het personeel op de werkvloer en leidinggevenden zijn kort wat bijdraagt aan het flexibel kunnen werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lieve collega's maar veel korte diensten
Verpleegkundige in de wijk (voormalige medewerker) –  Veldhoven26 april 2019
Lieve collega's en leuk en afwisselend werk. Maar om aan je uren te komen moet je veel korte diensten draaien waardoor je veel van huis bent. Ook word er van je verwacht dat je veel in je vrije tijd voor het werk doet.
Pluspunten
Collega's zijn fijn, afwisselend werk
Minpunten
Korte diensten, vaak komen om aan je uren te komen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Veldhoven10 oktober 2018
Zuidzorg is een prima bedrijf om voor te werken. Je werkt grotendeels bij ouderen. Je moet hard werken en kom een paar keer per jaar bij elkaar om alles te bespreken.
Pluspunten
Veel vakantie dagen
Minpunten
Je ziet je collegas weinig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever waar de client centraal staat
Planner teamondersteuner (voormalige medewerker) –  Waalre en Veldhoven5 maart 2018
Een fluctuerende functie met een grote uitdaging.
Een betrouwbaar en goed teamverband is van belang.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met oog voor de werknemer
Financieel medewerker (huidige medewerker) –  Veldhoven17 januari 2018
Fijne werksfeer.
Flink werken maar op z'n tijd ook gelegenheid voor een gesprek onder elkaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving met fijne collega's
Administratieve medewerker secretariaat (voormalige medewerker) –  Veldhoven6 december 2017
Was een fijn bedrijf om voor te werken helaas door reorganisatie overbodig geworden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oudere
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Veldhoven30 juli 2017
Het werk wat je voor de oudere kunt doen is gewoon fijn
Pluspunten
dankbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk sfeer
Verzorgende (huidige medewerker) –  Veldhoven17 juli 2017
Werk er met veel plezier veel doorgroei mogelijk heden
Pluspunten
Zelf diensten inroosteren
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met voornamelijk werknemers in de zorg.
adm. teamondersteuner / consultatiebureau-ass. (huidige medewerker) –  Veldhoven26 maart 2017
Ik ben nog steeds bij ZuidZorg werkzaam als consultatiebureau-assistente en dat bevalt uitstekend.
ZuidZorg is een goede werkgever.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke omgang met oudere
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Veldhoven, NB29 december 2015
wat me het meeste boeide dat je op een gegeven moment zo eigen bent dat je als een eigen dochter behandeld word .
ze beginnen je op een gegeven moment te vertrouwen en te leren kennen .
ik heb er van geleerd dat er veel eenzame mensen zijn die blij zijn als je een halve dag daar bent . ze vinden de gezelligheid vaak nog belangrijker en een praatje op zijn tijd dan het werk
het is wel jammer dat je de collega,s weinig ziet want dat vind ik toch ook wel belangrijk
Pluspunten
omgang met oudere
Minpunten
weinig omgang met collega
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Receptioniste Administratie medewerkster
Receptioniste administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Veldhoven23 november 2015
Je verzorgde als receptioniste dat de mensen geholpen werken zowel je collega's als bezoeker aan de receptie
Zeker na de bekendmaking van de reorganisatie bleek hoe je gewaardeerd werd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB27 maart 2015
Kom bij de cliënten thuis en begroet de mensen en vraag dan wat de mensen graag gedaan willen hebben, vaak is het dezelfde routine en ooit de extra taken.

Dat je voorzichtig moet zijn wat je verteld en dat je bi bijeenkomsten nuttige informatie krijgt.

Directie hadden wij op werkvloer eigenlijk niet veel mee van doen.

Mijn directe collega's heb ik wel een leuke band en kunnen goed met elkaar overweg.

afstand houden als er een cliënt overlijd.

De dankbaarheid van de mensen.
Pluspunten
Kontakt met clienten
Minpunten
de comminicatie loopt niet altijd even soepel tussen de bedrijfsonderdelen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf dat goede zorg leverd aan oudere en zieke medemensen.In welke vorm dan ook.
thuishulp (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB31 maart 2014
Ik heb vier dagen in de week mijn vaste clienten, erg lieve mensen, ik ben er kind aan huis, voelt erg vertrouwd. Ze mogen mij graag en willen me niet missen, of met ziekte geen vervang.
Ik doe mijn werk en praat met de mensen, en ga tevreden naar huis met een goed gevoel dat ik de mensen goed heb geholpen.Als er problemen zijn kan ik bij mijn leidinggevende terecht. mijn team zie ik een keer in de twee maanden. In deze tijd moeten we veel zelf gaan regelenen en met elkaar dit gaat ons tot nu toe goed af. Het leukste vind ik de omgang met de mensen, en de hulp die jij ze geeft en de dankbaarheid. Soms doe ik wel iets extra's als boodschappen buiten mn werktijd om of even op bezoek. Ik ben geen machine en heb het beste voor met mn clienten.
Pluspunten
je hoort bij een mooi bedrijf die hulp biedt aan oudere en zieke
Minpunten
lichamelijk zwaar werk, verdien niet zoveel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werd weinig georganiseerd
Woonassistent (voormalige medewerker) –  Veldhoven, NB6 februari 2014
tijd nemen voor de cliënten.

Het moeilijkste was > om de problemen van de mensen in alle omstandigheden niet mee te nemen naar huis.

Dat je de mensen kan helpen> die ouderen hebben het nodig
Pluspunten
reiskoste vergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij mensen thuis geeft veel voldoening.
huishoudelijke medewerker (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB29 oktober 2013
Het werk bij zuidzorg is leuk en iedere dag brengt weer wat anders.
Het leuke van deze baan is dat de cliënten er op zitten te wachten tot wij komen , en dit is voor ons als medewerkers een van de mooiste redenen om dit werk te doen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige leuke collega's
diverse functies (voormalige medewerker) –  Veldhoven, NB28 oktober 2013
gezellige collega's die je steunen in moeilijke tijden. Bij dit bedrijf kan je goed werken alleen geven ze certifcaten af en geen diploma. Dat is erg jammer. Verder heb ik er met veel plezier gewerkt 18 jaar.
De leidinggevende kunnen het je soms heel moeilijk maken.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over ZuidZorg

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZuidZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 62 reviews
512
421
323
26
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur