Reviews voor ZuidZorg in Eindhoven

26 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 61 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerproces bemiddelen
Bemiddelaar (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 augustus 2017
Ik heb via zuidzorg veel geleerd hoe om te gaan met mensen in de positieve zin.
Belangrijk voor me zelf was dat als ik wegging er ook daadwerkelijk iets was afgesproken,helder en duidelijk.
De mensen waren ook zeer tevreden heb dit getoets d.m.v. evaluaties.
De klant staat op nr.1 dit is wel eens door de overheid terug gehaald,
doordat de kosten te hoog waren maar wel nodig.
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
geen lunchmogelijkheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorg bij ouderen thuis
Thuiszorgmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 mei 2017
Ik gaf zorg en hulp bij oudere mensen die dat zelf niet meer konden. Dit kon zijn hulp bij de persoonlijk verzorging, hulp in de huishouding, boodschappen, kleine klusjes in huis.
We deden dit met collega's in zelfsturende teams. Ik ben hierin leidersrol vervult en was verantwoordelijk dat het binnen het team goed verliep.
Pluspunten
Sociale contacten, afwisselend
Minpunten
Laag salaris, veel in je vrije tijd doen voor het bedrijf zonder vergoeding
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige werkomgeving
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Eindhoven3 mei 2017
Je hebt weinig contact met collega's dat u's jammer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken
hvz (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 januari 2017
Ik vind het een zeer slecht bedrijf dit omdat de huishoudelijke hulp alles zelf moet regelen zeker als een werknemer ziek is moet zij er maar voor zorgen dat er vervanging komt voor de client. En als je dan belt met kantoor zeggen ze gewoon misschien kan je in het weekend wel werken
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om te werken met en voor mensen. Direct clientcontact in wen ontspannen huiselijke sfeer. Directe waardering vh. werk. I
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Eindhoven21 november 2016
Het leukste is direct contact met de clieten. Ze zijn erg dankbaar en blij dat je komt. Dit geeft veel voldoening.
Het moeilijkst is het huishoudelijk zware werk wat op een bepaalde leeftijd niet meer zo gemakkelijk gaat. Dus zoek ik nu iets wat lichamelijk minder zwaar is,maar waarbij ik mijn goede contactuele eigenschappen goed kan gebruiken.
Pluspunten
Direct clientcontact.
Minpunten
Huishoudelijk werk kan lichamelijk zwaar worden.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig band met collega's en manager
Hulp bij de huishouding (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 november 2016
Het leuke aan het werk is dat je direct contact hebt met de cliënt.
Het werk op zich vind ik niet zo leuk, maar je doet het natuurlijk voor de cliënt en dat geeft dan wel weer voldoening.
De cliënt is vaak blij met je en je krijgt een band met elkaar.
Ik heb in de 23 maanden dat ik er werkte nooit een functionerings-gesprek gehad, ook geen ander persoonlijk gesprek over hoe het gaat met het werk. Oók niet toen ik net in dienst was....
Bij mijn vorige baan vond ik dat het veel professioneler was wat dat betreft!
Pluspunten
zelf tijd indelen i.o.m. cliënten
Minpunten
werk is lichamelijk zwaar, als 50+er kun je niet genoeg uren maken om ervan rond te kunnen komen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Verzorgende IG niveau 3 (huidige medewerker) –  Eindhoven2 september 2016
Fijne werksfeer met betrokken collega's,

Fijne werktijden en dagen.
Werd rekening gehouden met privé leven.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denkt met de mensen mee
schoonmaakster (huidige medewerker) –  Eindhoven31 augustus 2016
Bijpraten met de ouderen
Bijpraten wat er die ochtend / middag gedaan moet worden.
Het leukste vind ik dat je over het algemeen met ouderen werkt, en dat je zelf kan bepalen wat en hoe je het werk kan indelen natuurlijk
in overleg met de client .
Minder leuk is het als het niet klikt m.et de client.
Pluspunten
Er word vanuit zuidzorg met je mee gedacht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hulp in het huishouden
Medewerker hulp in het huishouden (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 februari 2016
bij clienten poetsen ik heb daar geleerd dat ik voor me zelf moet op komen omdat sommige clienten misbruik van me maakte had hele leuke collegas
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
verzorgingshulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB4 november 2015
Het leuke van deze baan is dat het erg afwisselend was maar dat er in de planning wel eens wat mis ging en daardoor soms behoorlijk wat hectiek ontstond en ontevreden cliënten.
Collega's zag je alleen bij binnenkomst terwijl je je route opschreef en tijdens teamoverleg.
Het leukste van deze baan was dat ik zelfstandig op pad ging en mijn werk lekker kon doen.
Ik heb hier met plezier gewerkt.
Pluspunten
lekker zelfstandig op pad
Minpunten
soms te weinig tijd voor de client
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
persoonlijk , geinterresseerd.
verpleegkundige niv 4 (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB17 oktober 2015
Ik heb heel erg fijn bij zuidzorg gewerkt. Het is een grote organisatie maar wel stevig en personeelsvriendelijk. Wel na de reorganisatie te weinig personeel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige samenwerking met collega's
Medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB16 juni 2015
Elke dag is weer anders. Het is heel dankbaar werk om te zien hoe jij je clienten kan motiveren om zoveel mogelijk zelfstandig te functioneren om nog thuis te kunnen wonen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag
huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  eindhoven5 juni 2015
mijn werkdag zag er als volgt uit.
ik nam mijn route over. dan ging ik na de cliente.
ik deed op een dag van alle soorten zorg.
van subcutaan injecteren of intramusculair.
het douche,wassen aankleden van de clien, stomazorg, medicatie controleren aanreiken geven.

ik vind het belangrijk dat de client zich op zijn/haar gemak voelt.
ik ga dan ook met respect met ze om.

het stukje sociale contact hoort er volgends mij dan ook zeker bij.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf alleen jammer van de reorganisatie
verzorgingshulp (huidige medewerker) –  Eindhoven2 april 2015
Helaas door reorganisatie ben ik boventallig verklaart en moet ik per 1 augustus stoppen bij de ZuidZorg.
Pluspunten
werktijden, werksfeer
Minpunten
nu geen opleidings- kansen om hoger op te gaan
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende werkomgeving, met verantwoordelijkheid
huishoudelijkehulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB18 maart 2015
ik ging iedere dag met plezier na mijn werk, leidinggevende en collega,s kon ik goed mee opschieten, moeilijkste van de baan was dat ik door weer en wind met de fiets na mijn cliënten ging, sociale contacten tijdens het poetsen was leuk, was vaak luisterend oor voor mijn clienten
Pluspunten
flexibel werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever.
Verzorgingshulp mbo 2 (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB9 maart 2015
fijn werken met cliënten en collega's en andere instellingen.Veel contacten en samenwerkingsverbanden leggen.Altijd veel overleg mogelijk,problemen bespreekbaar,en oplossing aandragend.de zorg dragen voor en samen met met de cliënt,die bepaald zijn eigen regie met wat er mogelijk is voor hem of haar.Veel contacten met mensen van allerlei rangen en standen maakt het werk erg leuk en interessant,en gevarieerd.Dat er doorstroomingsmogelijkheden zijn maakt het werk voor veel collega's extra aantrekkelijk.Ik heb veel geleerd over de communicatiehandelingen tussen cliënten,collega's en andere mensen,hoe je bepaalde situaties kunt aanpakken.Je werkt solo,daar moet je tegen kunnen,als er iets is kun je wel altijd je beroepen op collega's in de buurt,die komen je altijd bijstaan.Daarom is een hecht passend team wat op elkaar is ingespeeld wel noodzakelijk en dat kan lastig zijn wanneer je met veel invallers te maken krijgt soms.
Pluspunten
fijn teamwerk, ontwikkelingsmogelijkheden, via cursussen en opleidingen, naast het werk met je team en zuidzorg veel uitjes georganiseerd.
Minpunten
Door korte uren aan het werk te zijn, heb je het gevoel altijd aan het werk te zijn terwijl je toch niet veel uren draait, zo kun je je vrije tijd niet altijd even goed regelen met partner en kinderen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb mijn werk bij Zuidzorg altijd met plezier gedaan.
ThuishulpA (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB3 februari 2015
Mijn werkzaamheden waren zeer divers.
Het ging van ondersteunen in het huishoudelijk werk tot signalering
van de gesteldheid van de persoon, tot een luisterend oor.
Ik was altijd net als mijn collega's een eenling, en had buiten een vergadering totaal geen contact met college of meerdere.
Het moeilijkste was dat ik verantwoordelijkheden moest dragen voor werkzaamheden
waar ik totaal geen opleiding of instruktie voor genoten had.
Het leukste was de omgang met oudere mensen , en vooral de waardering die ik daarvoor kreeg.
Pluspunten
geen
Minpunten
per dag minimaal een uur computerwerk pro deo
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijn en provisioneel bedrijf.
Hulp in huishouden (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB27 november 2014
Fijne collega's
Team vergaderingen.
Leuke cliënten.
Goede werksfeer.
Pluspunten
goed bedrijf, cliënt gericht.
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dagje zuidzorg
Zorgbemiddelaar (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB22 augustus 2014
Mijn werkzaamheden bestonden uit het zo goed mogelijk de cliënten die onder zuidzorg vielen te helpen met de zorg die ze nodig hadden op het gebied van Huishoudelijke Zorg.
Daarnaast het ondersteunen van cliënten bij aanvragen voor andere soorten zorg of diensten.
Was ook een vraagbaak voor zowel de gemeente,teamleider en de huishoudelijke hulpen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard work, friendly clients
Housekeeper (voormalige medewerker) –  Eindhoven19 mei 2014
Zuidzorg is a company were elderly hire a housekeeper. I was usually falling in for other housekeepers, which means a lot variety in people and locations. The job itself was fine the people were usually happy to see me. (But the elderly usually were less happy about the constantly changing housekeepers, with reasons to be found in management.) But it was simple work and I found that just your precence in the house can make a real difference in the day of the clients.
Pluspunten
only working per availability
Minpunten
moving from one to the next client usually takes half an hour and so did my breaktime.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZuidZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 61 reviews
512
421
322
26
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur