ZuidZorg Reviews

Alle 59 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zoals de T-zorg
Huishoudelijke verzorgende (voormalige medewerker) –  Maarheeze18 december 2018
Hetzelfde als met de organistaie T-Zorg, wel meer contact met je mede collega`s die je 1 keer per maand mee samen komt om te vergaderen.
Het is gevoel dat je collega`s heb is een stuk gezelliger dan bij de T-Zorg dat je daar alleen voor stond.
Pluspunten
Collega`s
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vind het bij zuidzorg fijn maarnik vind hetneen nadeel.dat is soms.3 mensen op een dag.hebbom aan mijn 20 uur te komen
Hulp in de huishouding (huidige medewerker) –  Geldrop mierlo7 december 2018
Goede werkinstelling heb problemen mee dat Ik van de ene kant van geldrop weer.naar de andere kant toe moet en dat vind ik niet fijn meer wil je liever nog een plek werken en ben berijd om cruses te volgen
Pluspunten
Clientwn zijn v riendelijke maar mijn hart gaat bij dementwrende
Minpunten
Heb lange dagwn om aan mijn uren te komen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
wijkverpleegkundige (huidige medewerker) –  Eindhoven8 september 2018
Werken in de thuiszorg is erg afwisselend. Cliënten waarderen over het algemeen je werk dus een hoge waardering van degenen om wie het gaat. Zelfstandig kunnen werken is hierbij heel erg belangrijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever waar de client centraal staat
Planner teamondersteuner (voormalige medewerker) –  Waalre en Veldhoven5 maart 2018
Een fluctuerende functie met een grote uitdaging.
Een betrouwbaar en goed teamverband is van belang.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met oog voor de werknemer
Financieel medewerker (huidige medewerker) –  Veldhoven17 januari 2018
Fijne werksfeer.
Flink werken maar op z'n tijd ook gelegenheid voor een gesprek onder elkaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving met fijne collega's
Administratieve medewerker secretariaat (voormalige medewerker) –  Veldhoven6 december 2017
Was een fijn bedrijf om voor te werken helaas door reorganisatie overbodig geworden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerproces bemiddelen
Bemiddelaar (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 augustus 2017
Ik heb via zuidzorg veel geleerd hoe om te gaan met mensen in de positieve zin.
Belangrijk voor me zelf was dat als ik wegging er ook daadwerkelijk iets was afgesproken,helder en duidelijk.
De mensen waren ook zeer tevreden heb dit getoets d.m.v. evaluaties.
De klant staat op nr.1 dit is wel eens door de overheid terug gehaald,
doordat de kosten te hoog waren maar wel nodig.
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
geen lunchmogelijkheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oudere
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Veldhoven30 juli 2017
Het werk wat je voor de oudere kunt doen is gewoon fijn
Pluspunten
dankbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk sfeer
Verzorgende (huidige medewerker) –  Veldhoven17 juli 2017
Werk er met veel plezier veel doorgroei mogelijk heden
Pluspunten
Zelf diensten inroosteren
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lieve clienten, slechte oplossingsgerichte taken
Hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  Geldrop18 juni 2017
Bij de clienten huishoudelijke taken verricht.
de Clienten zelf stond ik altijd voor klaar.
maar als er iets opgelost moest worden dan was de zuidzorg slecht in dingen oplossen.
collega's onderling doen dingen die niet door de beugel kunnen en krijgen de goede de schuld vaak van.
clienten zijn daar vaak het dupe van omdat ze dan weken zonder hulp zitten.

bij 3 contact verlenging gooien ze je eruit omdat ze geen vast contract geven, dus ben je naar altijd voor de clienten klaar te hebben gestaan mee bedankt als het ware.
Pluspunten
zelf tijden indelen in overleg met clienten
Minpunten
slechte communicatie tussen met clienten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorg bij ouderen thuis
Thuiszorgmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 mei 2017
Ik gaf zorg en hulp bij oudere mensen die dat zelf niet meer konden. Dit kon zijn hulp bij de persoonlijk verzorging, hulp in de huishouding, boodschappen, kleine klusjes in huis.
We deden dit met collega's in zelfsturende teams. Ik ben hierin leidersrol vervult en was verantwoordelijk dat het binnen het team goed verliep.
Pluspunten
Sociale contacten, afwisselend
Minpunten
Laag salaris, veel in je vrije tijd doen voor het bedrijf zonder vergoeding
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
thuiszorg
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Geldrop18 mei 2017
Heel veel variatie in cliënten verzorgen,van jong tot oud.Je werkt alleen op de route en kunt ook een goede band opbouwen bij de mensen waar je komt.Als het nodig is kun je altijd je collega's vragen voor hulp.
Soms is het emotioneel zwaar zeker bij terminale mensen,maar het is ook heel dankbaar werk omdat je zo dicht bij de mensen staat in moeilijke tijden want het is echt wel meer als alleen lichamelijke verzorging!
Het leukste vind ik de afwisseling,je gaat van het ene adres naar het andere en achter elke voordeur tref je weer wat anders aan.Ik vind het heel fijn om wat voor de mensen te betekenen en een luisterend oor te bieden.
Pluspunten
zelfstandig
Minpunten
fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige werkomgeving
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Eindhoven3 mei 2017
Je hebt weinig contact met collega's dat u's jammer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met voornamelijk werknemers in de zorg.
adm. teamondersteuner / consultatiebureau-ass. (huidige medewerker) –  Veldhoven26 maart 2017
Ik ben nog steeds bij ZuidZorg werkzaam als consultatiebureau-assistente en dat bevalt uitstekend.
ZuidZorg is een goede werkgever.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het werk gaf veel voldoening
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Valkenswaard6 maart 2017
fijne collega s zelfstandig werken op het laatst een beetje ongeorganiseerd
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
vervanging, ziekte, vakantie zelf oplossen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken
hvz (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 januari 2017
Ik vind het een zeer slecht bedrijf dit omdat de huishoudelijke hulp alles zelf moet regelen zeker als een werknemer ziek is moet zij er maar voor zorgen dat er vervanging komt voor de client. En als je dan belt met kantoor zeggen ze gewoon misschien kan je in het weekend wel werken
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om te werken met en voor mensen. Direct clientcontact in wen ontspannen huiselijke sfeer. Directe waardering vh. werk. I
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Eindhoven21 november 2016
Het leukste is direct contact met de clieten. Ze zijn erg dankbaar en blij dat je komt. Dit geeft veel voldoening.
Het moeilijkst is het huishoudelijk zware werk wat op een bepaalde leeftijd niet meer zo gemakkelijk gaat. Dus zoek ik nu iets wat lichamelijk minder zwaar is,maar waarbij ik mijn goede contactuele eigenschappen goed kan gebruiken.
Pluspunten
Direct clientcontact.
Minpunten
Huishoudelijk werk kan lichamelijk zwaar worden.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig band met collega's en manager
Hulp bij de huishouding (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 november 2016
Het leuke aan het werk is dat je direct contact hebt met de cliënt.
Het werk op zich vind ik niet zo leuk, maar je doet het natuurlijk voor de cliënt en dat geeft dan wel weer voldoening.
De cliënt is vaak blij met je en je krijgt een band met elkaar.
Ik heb in de 23 maanden dat ik er werkte nooit een functionerings-gesprek gehad, ook geen ander persoonlijk gesprek over hoe het gaat met het werk. Oók niet toen ik net in dienst was....
Bij mijn vorige baan vond ik dat het veel professioneler was wat dat betreft!
Pluspunten
zelf tijd indelen i.o.m. cliënten
Minpunten
werk is lichamelijk zwaar, als 50+er kun je niet genoeg uren maken om ervan rond te kunnen komen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Verzorgende IG niveau 3 (huidige medewerker) –  Eindhoven2 september 2016
Fijne werksfeer met betrokken collega's,

Fijne werktijden en dagen.
Werd rekening gehouden met privé leven.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denkt met de mensen mee
schoonmaakster (huidige medewerker) –  Eindhoven31 augustus 2016
Bijpraten met de ouderen
Bijpraten wat er die ochtend / middag gedaan moet worden.
Het leukste vind ik dat je over het algemeen met ouderen werkt, en dat je zelf kan bepalen wat en hoe je het werk kan indelen natuurlijk
in overleg met de client .
Minder leuk is het als het niet klikt m.et de client.
Pluspunten
Er word vanuit zuidzorg met je mee gedacht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZuidZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 59 reviews
512
421
320
26
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,5Bedrijfscultuur